Проєкт «Україна-Норвегія» — Університет «КРОК»

Новини та події

Проєкт «Україна-Норвегія»

06 квітня 2020 Новини та події

06 квітня 2020 року, у складних умовах карантину Навчально-науковий Інститут менеджменту безпеки Університету «КРОК», використовуючи сучасні технології дистанційного навчання, розпочав реалізацію Проєкту «Україна-Норвегія» – «Перепідготовка та соціальна адаптація військовослужбовців, ветеранів та членів їхніх сімей в Україні. Інтеграція моделі проекту «Україна-Норвегія» в державну систему».

Курси підвищення кваліфікації здійснюються за програмою «Забезпечення безпеки бізнесу в Україні».

06 квітня року відбулися Перші установчі збори з відеозверненням Президента Міжнародного фонду соціальної адаптації (МФСА), завдяки якому в Україні здійснюється проект «Україна-Норвегія», – Рубцова Володимира Сергійовича.

Слухачі також мали змогу переглянути документальний фільм про Королівство Норвегія та отримати інформацію про діяльність МФСА, про Університет «КРОК» та про реалізацію Проєкту «Україна-Норвегія» у Навчально-науковому Інституті менеджменту безпеки Університету «КРОК».

Учасники установчих зборів ознайомилися з технологіями та особливостями організації навчального процесу на курсах з підвищення кваліфікації за дистанційною формою навчання.

Щиро дякуємо всім за співпрацю! Keep Calm та будьте здорові!

Оновлено: Вівторок, 07 квітня 2020 17:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Проєкт «Україна-Норвегія»