Березень – місяць майстер-класів у Коледжі — Університет «КРОК»

Новини та події

Березень – місяць майстер-класів у Коледжі

10 березня 2020 Новини та події

6 березня 2020 року відбувся перший майстер-клас серед низки запланованих. Майстер-клас для дівчат «Особливості стилю» провела стилістка-іміджмейкер Анна Мах.

Березень – місяць, коли випускники Коледжу проводять серію майстер-класів для студентів. Перший такий майстер-клас відбувся зі стилісткою-іміджмейкеркою Анною Мах, яка провела майстер-клас для дівчат «Особливості стилю».

Вона разом з учасницями визначала тип фігури, потім у групах дівчата самостійно підбирали стиль кожній, давали поради. А після – Анна порадила, який стиль є кращим для них, особисто обговорила з кожною варіанти підбору одягу. Якими ж щасливими і задоволеними залишились студентки від цієї зустрічі та порад!!! До речі, Аня – випускниця Коледжу і з радістю відвідує заходи Коледжу. Вона неодноразово була членкинею різних наших проєктів, а в роки студентства вдало поєднувала навчання з роботою та ще й встигала брати участь у вокальній студії «КРОК». Анна Мах порадила учасникам не боятися експериментувати і впевнено йти до своєї цілі.

Дякуємо Анні за поради, підтримку, участь у проєктній діяльності Коледжу!

Оновлено: Вівторок, 31 березня 2020 11:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Березень – місяць майстер-класів у Коледжі