Міське методичне об’єднання викладачів іноземних мов коледжів м. Києва — Університет «КРОК»

Новини та події

Міське методичне об’єднання викладачів іноземних мов коледжів м. Києва

04 березня 2020 Новини та події

У лютому Коледж економіки, права та інформаційних технологій приймав міське методичне об’єднання викладачів іноземних мов коледжів м. Києва.

Засідання проводилось у читальній залі Університету, де викладачі столичних коледжів мали можливість підбити підсумки міського конкурсу авторської студентської поезії іноземною мовою та познайомитись з картинами українських митців. В цій приємній атмосфері члени ММО та адміністрація Коледжу мали можливість не лише ділитись досвідом та обговорювати нагальні питання, а й привітати голову методичного об’єднання Соколову Людмилу Станіславівну з нещодавнім ювілеєм та побажати їй довгих років життя та наснаги у роботі. Організаційна частина зустрічі була присвячена підбиттю підсумків міського конкурсу авторської студентської поезії іноземною мовою. Крім того, окреслено пріоритетні напрямки подальшої роботи методичного об’єднання. На засіданні ММО викладачів іноземної мови були висвітлені питання професійного розвитку педагогічних працівників в умовах інтеграції формальної і неформальної освіти та порядок підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Однак, робота методичного об’єднання передбачає і обмін досвідом. Виховні заходи є однією з форм організації методичної роботи, а у відкритому форматі – це ще й спосіб поширення передового досвіду. Тож педагогічний колектив циклової комісії зі спеціальної мовної підготовки Коледжу економіки, права та інформаційних технологій підготував позанавчальний захід, присвячений Дню святого Валентина, продемонструвавши способи доцільного залучення технічних засобів навчання та англомовних художніх фільмів до освітнього простору, гармонійне використання міжпредметних зв’язків на заняттях.

Модератором заходу стали викладачі іноземної мови Павлусенко Олена Василівна та Гурінова Леся Олександрівна.

До участі в підготовці були залучені студенти Коледжу – Євміна Жанна, Коваль Анастасія, Ковальченко Олександр, Ростанюк Роман, Удовиченко Дарина, Шпаченко Каміла (ФІН/Ін-18к), Матяшевич Микита (КН/Га-18к) та Кизик Ярослав (КН-19к). Дякуємо шановним гостям за плідну співпрацю! Особливу подяку висловлюємо Павлусенко Олені Василівні та відзначаємо високий професіоналізм та творчий підхід викладача. Дякуємо за активну участь та старанність нашим студентам!

Оновлено: Четвер, 05 березня 2020 17:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міське методичне об’єднання викладачів іноземних мов коледжів м. Києва