Екскурсія до готелю «Hyatt Regency Kiev» студентів спеціальності «Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Екскурсія до готелю «Hyatt Regency Kiev» студентів спеціальності «Туризм»

07 лютого 2020 Новини та події

24 січня 2020 року студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» відвідали готельне підприємство «Хаят», в рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму».

Студентів супроводжували Карлов Олександр Федорович – директор Центру розвитку кар’єри, Кахута Надія Дмитрівна – декан факультету економіки та підприємництва та Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму. Метою екскурсії є ознайомлення студентів з діяльністю одного з провідних готельних підприємств країни, одного з найкращих ділових центрів.

Нас гостинно вітали пані Мирослава та пані Олена, які надзвичайно професійно познайомили студентів із особливостями готелю.

«Hyatt Regency Kiev» – це 5-ти зірковий готель, розташований у самому центрі столиці. Гостям пропонуються 234 комфортабельних номери і люкси, які є одними з найбільш розкішних апартаментів в Києві.У готелі є унікальний спа-центр «Naturel» і фітнес-центр «Club Olympus» з сучасним тренажерним залом і 20-метровим закритим басейном. Тут знаходиться популярний ресторан «Grill Asia», де подають вишукані страви з м'яса і морепродуктів, а з тераси знаменитого бару «Bar on 8» відкривається фантастичний панорамний вид.

Студенти були у захваті, деякі виявили бажання пройти тут практику. З метою формування професійних компетентностей майбутнім фахівцям з туризму необхідно знайомитися з провідними готельними підприємствами, з кращими фахівцями.

Щиро дякуємо команді готелю «Hyatt Regency Kiev» за гостинний прийом, професіоналізм, закоханість у справу!

Щиро дякуємо директору Центру розвитку кар’єри Карлову Олександру Федоровичу за професіоналізм та професійну організацію екскурсії!

Оновлено: Понеділок, 10 лютого 2020 12:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Екскурсія до готелю «Hyatt Regency Kiev» студентів спеціальності «Туризм»