Організатори Всеукраїнського молодіжного екологічного Форуму «GreenMindGenaration» висловлюють вдячність спонсорам заходу за підтримку — Університет «КРОК»

Новини та події

Організатори Всеукраїнського молодіжного екологічного Форуму «GreenMindGenaration» висловлюють вдячність спонсорам заходу за підтримку

09 грудня 2019 Новини та події

Важливою підтримкою у підготовці та проведенні Всеукраїнського молодіжного екологічного Форуму стала готовність представників громадської сфери, бізнес інституцій підтримати його проведення та долучитись до відзначення учасників мотивуючими подарунками. Ми надзвичайно вдячні за підтримку спонсорам Всеукраїнського молодіжного екологічного Форуму.

Спершу маємо відзначити вагомий внесок засновників Університету, подякувати ректору Університету – Сергію Михайловичу Лаптєву за відзначення всіх регіональних команд – учасників Форуму 5 грудня 2019 року, а також команд-фіналістів грошовими преміями для реалізації наступних екологічних проєктів.

Висловлюємо величезну вдячність спонсору проведення Всеукраїнського молодіжного екологічного Форуму «GreenMindGenaration» – Компанії «IDS Borjomi International» за те, що всі учасники Форуму мали змогу посмакувати, насолодитись чистою та смачною водою «Моршинська».

Щиро вдячні за партнерство Міжнародній громадській організації «Рада з екологічної безпеки» в особі Голови Міжнародної громадської організації – Орєхова Сергія Миколайовича, Секретаря Міжнародної Громадської організації «Рада з екологічної безпеки», Надзвичайного і Повноважного Посла України Цибуха Валерія Івановича, керівника Секретаріату Міжнародної Громадської організації «Рада з екологічної безпеки» – Рябого Едуарда Геннадійовича за всебічне сприяння проведення Форуму, участь у журі конкурсу та відзначення команди-переможця фіналу Конкурсу цінним подарунком, а саме сучасним та високоякісним гаджетом.

Величезна подяка за підтримку відзначення команд-учасниць Форуму компаніям: квест-кімнаті «The HOUSE quest&party» (надання безкоштовних сертифікатів до розваг для номінованих команд); комунальному підприємству «Водно-інформаційний центр» («Музей води») за надання безкоштовних вхідних білетів до Музею; Українському національному музею «Чорнобиль» за надання безкоштовних екскурсій; Чорнобильському радіаційно-екологічному біосферному заповіднику, що підготував низку екологічних сувенірів для учасників Форуму; комунальному підприємству виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київкомунсервіс» за надання навчальним закладам сортувальних контейнерів для батарейок, скла та макулатури; Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації за надання подарункової сувенірної продукції (блокнотів та екосумок) тощо.

Щиро вдячні компанії ДЦ «Україна» (WATSONS Україна) за відзначення святковими подарунковими наборами команди фіналістів Конкурсу, а також відзначення особливо цінним подарунком команду спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів No57 з поглибленим вивченням англійської мови Шевченківського району м. Києва за кращий за визначенням Компанії реалізований проєкт. Особиста подяка представнику Компанії ДЦ «Україна» Жуковій Наталії Володимирівні.

Чудовою нагодою підтримати Форум скористались випускники Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК», активні учасники «ЕКО «ЛОТОСу», це: Аніта Малишенко – власник Бренду рюкзаків та аксесуарів «CHOICE» та Бондар Анастасія – власник Компанії екологічної продукції «Sungura» та представник партнерської мережі «Освіта в інтересах сталого розвитку», що підготували ряд чудових сувенірів, подарунковий набір екологічної косметики, екологічні ігри «Цілі сталого розвитку 2030: Вивчай! Перемагай! Досягай!» для команд-учасниць Форуму.

Щиро дякуємо за мистецький подарунок, власні авторські творчі роботи, проектору Університету «КРОК» з міжнародних відносин, Надзвичайному та повноважному Послу України, доктору політичних наук – Дмитру Івановичу Ткачу. І володарі перших трьох конкурсних місць отримали ці чудові подарунки.

Дякуємо також Асоціації випускників Університету «КРОК» та особисто голові правління Асоціації Світлані Зульфирівні Заріповій за матеріальну підтримку проведення Форуму, за сприяння підготовці сувенірної продукції для учасників проєкту. Дякуємо директору Центру розвитку кар’єри Олександру Федоровичу Карлову за особливий солодкий подарунок, смачнючий мед, своїм фаворитам, фіналістам Конкурсу – команді Одеської приватної спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів «Гармонія». Дякуємо щиро всім спонсорам заходу за підтримку екологічно свідомої молоді, за долучення до формування нової генерації відповідальних за довкілля молодих людей та дуже сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Екологічний форум «GreenMindGеneration» / 05.12.2019Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 13 січня 2020 13:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організатори Всеукраїнського молодіжного екологічного Форуму «GreenMindGenaration» висловлюють вдячність спонсорам заходу за підтримку