Високопрофесійна медична служба Університету – важливий аспект навчального процесу — Університет «КРОК»

Новини та події

Високопрофесійна медична служба Університету – важливий аспект навчального процесу

23 жовтня 2019 Новини та події
Навчання в комфортних умовах є, беззаперечно, важливим аспектом навчального процесу, але не менш вагомим аспектом є почуття безпеки та захищеності. 

В Університеті «КРОК» для цього створені усі умови: працюють медичні кабінети (каб.203 та каб.204), діє медична служба, яку здійснюють кваліфіковані лікарі. Вони у разі чого можуть надати першу та невідкладну медичну допомогу, проконсультувати з медичних питань, направити на консультацію та профілактичний медичний огляд в поліклініку.

Старший лікар Руслан Анатолійович Шабович ось уже 14 років працює в Університеті «КРОК» і знає про усі тонкощі роботи зі студентами-пацієнтами.

Слід зазначити, що відносно нещодавно він повернувся з міста Враца (Болгарія), де проходив Чемпіонат України з альпінізму у скельному класі, в якому він і здійснював медичний супровід. Між тим, це не перший подібний досвід. Руслан Анатолійович вже подорожував не раз до інших країн і навіть до Антарктиди.

Пишаємося, що у нашому навчальному закладі працюють такі талановиті, багатосторонні професіонали своєї справи.

Оновлено: Вівторок, 29 жовтня 2019 16:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Високопрофесійна медична служба Університету – важливий аспект навчального процесу