День єднання студентів країн Європи, Америки, Азії та Африки вдруге відзначили у Дніпрі! — Університет «КРОК»

Новини та події

День єднання студентів країн Європи, Америки, Азії та Африки вдруге відзначили у Дніпрі!

16 жовтня 2019 Новини та події

Масштабна подія - «День Єднання» відбулася 3 жовтня 2019 року в Університеті імені Альфреда Нобеля, де навчаються студенти з більш ніж 40 країн світу.

Від університету «КРОК» на заході були присутні: А.Г. Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, А.О. Дробина, керівник проектів та програм, О.Чайка, керівник підготовчого відділення для студентів-іноземців.

Урочисте відкриття свята відбулося у меморіально-парковому комплексі «Планета імені Альфреда Нобеля». Із самого ранку для гостей свята грав оркестр Дніпровської музичної академії імені Глінки (художній керівник й диригент Грузін Ігор). На відкритті зібралися студенти, професори, представники громад, діаспор та почесні гості.

Після привітальних слів гостей та слів на підтримку свята, студент Університету імені Альфреда Нобеля Махмуд Салєм (Лівія) та віце-президент Української асоціації студентів Костянтин Ковалішин зачитали Звернення до ООН, а студенти-представники країн Європи, Азії, Африки, Америки підписали та підтримали звернення до ООН з нагоди Дня Єднання студентів країн Європи, Америки, Азії та Африки.

Урочистості завершилися частуванням караваю – доброї традиції, що символізує залученість до єдиної справи, ініціативи та звершення.

Наприкінці, за круглим столом представники від різних університетів обговорили питання, які стосуються проблем іноземних студентів, навчання іноземців в Україні, робота з Посольствами / агентами та представниками ДМС.

День видався надзвичайно продуктивним та інформативним. Дякуємо Університету імені Альфреда Нобеля за запрошення та знання.

Оновлено: Середа, 16 жовтня 2019 17:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » День єднання студентів країн Європи, Америки, Азії та Африки вдруге відзначили у Дніпрі!