Welcome to Ukraine! — Університет «КРОК»

Новини та події

Welcome to Ukraine!

16 жовтня 2019 Новини та події

На підготовчому відділенні розпочато новий навчальний рік. І вже стає доброю традицією знайомити іноземних слухачів з першими українськими словами та фразами, культурним середовищем не тільки в межах аудиторної роботи, але давати можливість їм пізнати все це на практиці, починаючи з перших тижнів перебування в Україні.

Група ПФ-1/укр відкрила для себе дивовижне місто Київ через його чарівний Поділ, загартований історичною старовиною та приязною гостинністю. Разом із викладачем Чертковою О.В. вони почали екскурсію від відомої Арки Дружби народів, що розташована на мальовничому правому березі Дніпра, ступили на новий скляний міст, з якого відкриваються безмежні краєвиди на славетне місто, проїхалися фунікулером до Поштової площі, і були захоплені натхненою красою Андріївського узвозу та Андріївської церкви. Із зацікавленням вони слухали розповідь викладача про вигадані події легендарної п'єси М.Старицького «За двома зайцями» та потерли скульптури героїв на щастя й на втілення найпотаємніших бажань.

Прогулянка-екскурсія по цих куточках Києва подарувала іноземцям неймовірні емоції, спогади й фотографії, а також нові плани на майбутнє з огляду культурних надбань нашої столиці та залучення до українських традицій.

Оновлено: Середа, 16 жовтня 2019 16:45
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Welcome to Ukraine!