Посвята у студенти 2019 іноземців підготовчого відділення — Університет «КРОК»

Новини та події

Посвята у студенти 2019 іноземців підготовчого відділення

16 вересня 2019 Новини та події

16 вересня 2019 року відбулась урочиста церемонія «Посвята у студенти-2019» для студентів-іноземців. Цю святкову подію відкрив танцювальний колектив Університету «KROK» «K-Girls».

Їх драйв підхопили ведучі заходу – Євченко Марина, менеджер з адміністративної діяльності управління міжнародного співробітництва, та Пурнікдаст Сохеіл, студент третього курсу, спеціальність «Менеджмент» (Україно-угорська програма).

Після чого, начальник управління міжнародного співробітництва Андрій Лотарєв привітав усіх з початком навчання, побажав наснаги, терпіння та витримки. Окрему увагу він також звернув на академічні правила, встановленні Університетом «КРОК» для іноземців, та коротко розповів про освітні програми, які пропонуються студентам після закінчення підготовчого відділення.

Окрім цього, подяки за професіоналізм, відданість та кваліфіковану підготовку студентів були вручені Вікторії Шрайф, Тамарі Литовченко та Ользі Величко, викладачам російської мови як іноземної.

Під час заходу студенти-іноземці мали змогу дізнатися про Університет «KROK» та познайомитися з українською культурою, адже декілька музичних творів у виконанні співочого колективу «KROK» прозвучали державною мовою.

Наприкінці заходу усіх гостей пригостили морозивом.

Захоплений погляд та посмішка не сходили з обличчя викладачів та студентів впродовж усього свята.

Після концерту студенти пройшли до аудиторій, де познайомилися зі своїми майбутніми викладачами.

Віримо, що така святкова подія для слухачів підготовчого відділення стане чудовим початком їх навчання в Університеті «КРОК».

Оновлено: Середа, 18 вересня 2019 19:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Посвята у студенти 2019 іноземців підготовчого відділення