Перший крок: комунікативні зустрічі зі студентами перших курсів — Університет «КРОК»

Новини та події

Перший крок: комунікативні зустрічі зі студентами перших курсів

04 вересня 2019 Новини та події

 4, 5 та 6 вересня 2019 року відбулись комунікативні зустрічі студентів перших курсів Університету «КРОК».

Під час зустрічей студенти дізналися про основи корпоративної культури та традиції Університету, про активну громадянську позицію та соціальну відповідальність, а також про можливості розвитку та реалізації власного потенціалу під час навчання в Університеті.

Розпочали зустріч директор центру інформаційних технологій Зімін Володимир Михайлович та директор центру дистанційного навчання Троцько Володимир Валентинович. Вони розповіли студентам про:

  • корпоративне комунікаційне середовище Університету – Microsoft Office 365 та можливість встановити найповніший офіційний пакет Microsoft Office: Word, Excel, Power Point, Outlook, Access;
  • «КРОК-Віртуальний помічник» – Telegram account, що надає можливість в будь-який момент дізнатися розклад, звернутися до Студентського офісу;
  • віртуальне навчальне середовище Moodle, що допомагає у дистанційному навчанні, перегляді лекційних матеріалів та комунікації з викладачами.

Директор Центру розвитку кар'єри (ЦРК) Карлов Олександр Федорович повідомив про те, якими мають бути перші професійні кроки та куди необхідно звертатися, щоб їх отримати.

Про інформаційні можливості Навчально-наукової Бібліотеки поділилась директор Демиденко Галина Іванівна.

Слепенко Людмила Василівна ознайомила з простором для оперативної допомоги всім студентам Університету «КРОК», як денної, так і заочної форм навчання, тобто Студентським офісом. Вона наголосила, що Студентський офіс завжди швидко та ефективно допоможе вирішити будь-яке питання, пов’язане з навчанням.

Савельєв Євгеній, координатор Студентської проектної групи SPG, докладно розповів про проекти, які традиційно проходять в Університеті.

Презентувала також KROK Media Group (KMG), координатор медіа-групи Наконечна Анастасія, яка розповіла про напрямки роботи групи та запросила першокурсників долучитись до KMG.

Директор департаменту зі студентських питань та Студентської ради, Карапетян Олександр Робертович, окреслив культурне життя Університету та запросив студентів активно долучатися до бурхливого життя КРОКу.

Крім того, усім групам представили кураторів, які будуть допомагати першокурсникам впродовж навчального року. Для «КРОКу» подібні заходи вже стали чудовою традицією, під час яких першокурсники мають змогу ознайомитися з усіма активностями.
Оновлено: Понеділок, 09 вересня 2019 13:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Перший крок: комунікативні зустрічі зі студентами перших курсів