«Школа аніматорів з протидії булінгу»: ознайомлення з Всеукраїнським проектом «Шкільний офіцер поліції» — Університет «КРОК»

Новини та події

«Школа аніматорів з протидії булінгу»: ознайомлення з Всеукраїнським проектом «Шкільний офіцер поліції»

10 травня 2019 Новини та події

Нещодавно в рамках роботи проекту «Школа аніматорів з протидії булінгу» у читальній залі бібліотеки Університету відбулася зустріч його учасників з представниками столичного Департаменту патрульної поліції.

Цього дня в студентів з’явилась унікальна можливість познайомитись з Всеукраїнським проектом «Шкільний офіцер поліції», а також поговорити з працівниками поліції щодо проявів булінгу в школах та отримати вичерпну інформацію про методи протидії.

За визначенням авторів проекту «Шкільний офіцер поліції», його головним завданням є створення безпечного середовища у загальноосвітніх навчальних закладах через здійснення ефективної профілактики правопорушень серед учнів, застосування відновних практик задля попередження конфліктів, правопорушень та інших негативних явищ. Окремим напрямком роботи шкільних офіцерів є налагодження взаємодії з батьками.

Щиро дякуємо координаторам Школи аніматорів з протидії булінгу – Людмилі Логгіновій та Світлані Москальчук за організацію зустрічі.

Особливі слова вдячності висловлюємо працівникам Департаменту патрульної поліції, що завітали на цю зустріч, зокрема старшому лейтенанту Департаменту патрульної поліції Юлії Вікторівні Берсименко, за змістовний, цікавий та відкритий діалог з молоддю.

Проект «Школа аніматорів з протидії булінгу» / Третя зустріч / КЕПІТ / 27.03.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Субота, 11 травня 2019 08:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Школа аніматорів з протидії булінгу»: ознайомлення з Всеукраїнським проектом «Шкільний офіцер поліції»