Студенти КЕПІТу на виставці «Рослини-хижаки» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти КЕПІТу на виставці «Рослини-хижаки»

08 травня 2019 Новини та події

25 квітня 2019 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій під керівництвом викладача біології Ольги Петрівни Миргородської відвідали виставку «Рослини-хижаки» в ТРЦ «Lavina Mall», на якій познайомилися з дивовижними рослинами.

Студенти знали, що у природних умовах рослини-хижаки живуть у воді прісних водоймищ, на заболочених луках і болотах, в торфі, піску, тобто на субстратах, бідних з’єднаннями азоту. Ці рослини мають не тільки незвичний вигляд, але вони відрізняються між собою різними засобами приваблювати комах. Проте лише відвідавши виставку дізнались, що ці рослини підходять і для вирощування у кімнатних умовах. Доглядати за ними не складно: потрібне сонячне підвіконня, очищена вода для поливу, для деяких рослин – прохолода взимку.

На виставці «Рослини-хижаки» у ТРЦ «Lavina Mall» було представлено близько 30 видів «рослин-м'ясоїдів», таких як: товстянка, даргонія, венерина мухоловка, сарраценія тощо. Відвідування подібних заходів дозволяє студентам не лише з цікавістю поринати у світ незвіданого, але і легше засвоювати лекційний матеріал.

Студентам було надзвичайно цікаво спостерігати за рослинами-хижаками, це було помітно по їх вдячних обличчях за отриману можливість збагачуватись новим досвідом та знаннями.

 

Оновлено: П'ятниця, 10 травня 2019 10:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти КЕПІТу на виставці «Рослини-хижаки»