У КЕПІТі стартував Всеукраїнський молодіжний екологічний форум «GreenMindGeneration»: відбувся його І етап «Green Weekend» — Університет «КРОК»

Новини та події

У КЕПІТі стартував Всеукраїнський молодіжний екологічний форум «GreenMindGeneration»: відбувся його І етап «Green Weekend»

25 квітня 2019 Новини та події

20 квітня 2019 року, в переддень Великодня, на відзначення національного Дня довкілля та напередодні Всесвітнього дня творчості та інноваційної діяльності (21 квітня), по-весняному яскраво та сонячно Університет «КРОК», Коледж економіки, права та інформаційних технологій провели чудовий «GreenWeekеnd».

Цього дня стартував перший етап соціального проекту «Всеукраїнський молодіжний екологічний форум «GreenMindGеneration». Спершу завдяки зусиллям студентів-екоактивістів та особисто директора Коледжу Людмили Петрівни Сумбаєвої упорядковано клумби (було висаджено дерева та квіти) навколо Університету, які створені на місцях стихійних смітників.

Проте головними учасниками екологічного вікенду стали слухачі підготовчих курсів та студенти – модератори проекту «GreenWeekеnd». Завдяки їх натхненній творчій роботі захід був сповнений різноманітних розваг та суперових майстер-класів. Серед них: шаховий майданчик, де учасники могли пограти в шахи, що були власноруч виготовлені студентами Коледжу. Кожен із учасників створив власний чарівний кулончик, що виконує будь-яке бажання. Не забули й про українські традиції: в переддень Великодня розписували яйця, якими прикрашали великоднє дерево на подвір’ї Університету, створювали традиційні ляльки-мотанки. Мистецька локація була дуже різноманітною, оскільки учасники заходу намалювали свою спільну картину, оволоділи мистецтвом нитяної графіки (ізонитки) та створили напис КЕПІТ. Також на подвір’ї Університету було висаджено чудову вертикальну квіткову клумбу.

Особливого святкового настрою заходу додали: феєричний виступ танцювального колективу Аліни Гольцевої K-girls, вокальні композиції у чудовому виконанні колективу гітаристів Коледжу, проведення спільного танцювального флешмобу. Найкращі з команд-учасників отримали відзнаки, кожен із учнів отримав іменний сертифікат, що засвідчує участь у першому етапі Всеукраїнського молодіжного екологічного форуму.

Організатором заходу став Екологічний Клуб Однодумців «ЛОТОС» (ЕКО «ЛОТОС»). Співорганізатори – Студентська рада Коледжу (СРК), Студентське наукове товариство Коледжу (СНТ), проектні групи «SPG» та «KMG», Асоціація випускників Університету «КРОК» (АВУ «КРОК»), Департамент довузівської підготовки, Департамент реклами та зв’язків з громадськістю, Культурний центр.

З приємністю відзначаємо, що однією із важливих частин ековікенду була реалізація проекту випускниці Коледжу Олександри Близнюкової, яка у 2018 році стала стипендіатом премії АВУ «КРОК» (втілення «зелених» ідей).

Щиро дякуємо всім причетним за підтримку проекту, допомогу в його організації та проведенні. Особлива подяка – лідерам та активу студентських проектних груп (ЕКО «ЛОТОС», СНТ, СРК, SPG та KMG), волонтерам КЕПІТ, студентам Коледжу – модераторам учнівських команд.

Оновлено: Четвер, 02 травня 2019 09:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » У КЕПІТі стартував Всеукраїнський молодіжний екологічний форум «GreenMindGeneration»: відбувся його І етап «Green Weekend»