Вітаємо з підписанням меморандуму про співпрацю Університет «КРОК» та Шевченківську РДА! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо з підписанням меморандуму про співпрацю Університет «КРОК» та Шевченківську РДА!

17 квітня 2019 Новини та події

4 квітня 2019 року Університет «КРОК» та Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація підписали меморандум про співпрацю.

Меморандум визначає відносини та напрями співробітництва між Шевченківською районною в місті Києві державною адміністрацією та Університетом «КРОК». Предметом цього меморандуму є спільна організація та проведення заходів, що ставлять за мету активізацію процесу навчання та виховання молоді, яка проживає, навчається або працює на території Шевченківського району м. Києва, розвиток місцевої громади м. Києва загалом. Меморандум став результатом успішної співпраці відділу у справах сім’ї та молоді Шевченківської РДА і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій у реалізації надзвичайно важливих та цікавих проектів для студентської молоді.

Тож, щиро вітаємо Університет «КРОК» з підписанням такого важливого документа! Переконані, що попереду багато спільних успішних сторінок проектної діяльності!

Оновлено: Вівторок, 23 квітня 2019 10:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо з підписанням меморандуму про співпрацю Університет «КРОК» та Шевченківську РДА!