Щиро вітаємо студентів ННІКТ! — Університет «КРОК»

Новини та події

Щиро вітаємо студентів ННІКТ!

15 квітня 2019 Новини та події

11 квітня 2019 року студенти магістерської програми Project Management Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій Університету «КРОК» взяли участь у Х Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні підходи до управління підприємством», яку організувала та провела кафедра менеджменту факультету менеджменту та маркетингу Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Студенти магістерської програми Project Management Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій Університету «КРОК» Муджахід Фархан та Адедайн Лавал взяли участь у роботі секції «Міжнародний бізнес в умовах тенденцій розвитку глобальних викликів» Х Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні підходи до управління підприємством», підготувавши доповіді під науковим керівництвом проф. Медвєдєвої О.М.

Муджахід Фархан підготував дослідження на тему: «Risk in Using Credit/Debit Cards, Tactics in Detecting and Preventing Fraud».

Адедайн Лавал підготувала дослідження на тему: «Popularization of Entrepreneurship in Nigeria by Creating a Professional Union Using Social Networks».

У конференції взяли участь фахівці, учені різних закладів вищої освіти та державних установ України, а також Польщі. Особливу увагу в доповідях було приділено науковим та прикладним аспектам управління в різних галузях та сферах реального сектору економіки. Автори кращих доповідей були відзначені дипломами та грамотами. За результатами конференції видано збірник тез доповідей.

Щиро радіємо, що саме наші студенти, студенти магістерської програми Project Management, отримали диплом за кращі доповіді (третє місце).

Як зазначає Муджахід Фархан, такого роду захід став для нього прекрасним досвідом та можливістю представити свої наукові напрацювання. Адедайн Лавал стверджує, що участь у конференції стала для неї чудовою нагодою підготувати проект саме про свою Батьківщину. Особливу вдячність студенти висловлюють викладачам Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій Університету «КРОК», а особливо науковому керівнику проф. Медвєдєвій О.М., за допомогу та підтримку.

Пишаємося нашими студентами та науково-педагогічним колективом і зичимо подальших успіхів!

Оновлено: Четвер, 18 квітня 2019 09:39
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Щиро вітаємо студентів ННІКТ!