Місяць СНТ в Коледжі: студенти відвідали PinchukArtCentre та виставку номінантів на Премію Future Generation Art Prize 2019 — Університет «КРОК»

Новини та події

Місяць СНТ в Коледжі: студенти відвідали PinchukArtCentre та виставку номінантів на Премію Future Generation Art Prize 2019

22 лютого 2019 Новини та події

13 лютого 2019 року студенти відвідали PinchukArtCentre. У творчому тандемі з молоддю до цієї зустрічі долучилася завідувач відділу інформаційних технологій та юридичного відділення Коледжу Некіз Тетяна Анатоліївна.

Цього дня молодь здобула виняткову можливість побачити виставку 21 номінанта на Премію Future Generation Art Prize 2019. Це перша міжнародна премія для молодих художників до 35 років, заснована Фондом Віктора Пінчука в 2009-му. Цьогоріч вона відзначає своє десятиліття.

У межах інсталяції представлені роботи широкого діапазону практик молодих художників із 17 країн світу, що працюють у сфері сучасного мистецтва. Експоновані роботи, за визначенням організаторів, розкривають дві основні теми. Перша присвячена «археології майбутнього», в якій минуле і сьогодення розглядаються крізь призму завтрашнього дня.

Друга тема пов'язана з дослідженням особистості. Виходячи з індивідуальних соціокультурних цінностей і традицій, художники розмірковують про розбіжності між цими традиціями та реаліями глобалізованого світу, що постійно змінюються.

Усі студенти отримали справжню естетичну насолоду від побаченого, відчули резонанс експресивного впливу творчості молодих митців сучасної доби. Висловлюємо вдячність PinchukArtCentre за чудову екскурсію.

Оновлено: Понеділок, 25 лютого 2019 10:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Місяць СНТ в Коледжі: студенти відвідали PinchukArtCentre та виставку номінантів на Премію Future Generation Art Prize 2019