Калейдоскоп практичних майстер-класів для студентів спеціальності «Журналістика» — Університет «КРОК»

Новини та події

Калейдоскоп практичних майстер-класів для студентів спеціальності «Журналістика»

21 січня 2019 Новини та події

Перший семестр 2019 року для студентів спеціальності «Журналістика» виявився напрочуд цікавим, плідним та насиченим великою кількістю практичних майстер-класів.

25 ЖОВТНЯ - Екскурсія до міжнародної громадської організації «Інтерньюз-Україна»
Під час зустрічі студентам презентували особливості діяльності «Інтерньюз-Україна» – однієї з найбільших місцевих громадських організацій, що працює у сфері медіа та комунікацій в Україні. На питання охоче дав відповіді голова організації Костянтин Квурт. Менеджер Наталія Руденко організувала проведення цікавого брейн-рингу для студентів на знання європейської тематики та діяльності ЄС. Майбутні журналісти також мали змогу відвідати тренінг з фішингу, де дізнались про особливості цифрової безпеки.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Екскурсія до Internews Ukraine / 25.10.2018

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

 

1 ЛИСТОПАДА - Екскурсія до інформаційного агентства «Главком»
Під час зустрічі студенти довідалися про діяльність агентства, його місію. Майбутнім журналістам також розкрили секрети найбільш потрібних навичок їхньої професійної сфери. Студенти стали слухачами прес-конференції Інституту світової політики на тему «Світова політика у листопаді-2018», під час якої почули виступи відомих політологів: Наталії Іщенко, Миколи Бєлєснікова, Євгена Магди. Це був цікавий та корисний досвід, який запам'ятається студентам надовго.

22 ЛИСТОПАДА - Андрій КУЛИКОВ: Готовий системно співпрацювати з «КРОКом»

Унікальний майстер-клас провів керівник «Громадського радіо» на кафедрі міжнародних відносин та журналістики Андрій Куликов. Провідний теле- і радіомодератор України опинився в ролі гостя умовного прямого ефіру – «ділової гри». Вела своєрідну прес-конференцію староста першого курсу Лілія Титаренко. Андрій Куликов поділився досвідом роботи в газеті «Ньюз фром Юкрейн», у студіях «1 + 1», «Нового каналу», Бі-бі-сі, «Громадського радіо». Він запевнив дебютантів журналістики: «Я радо зустріну вас на Хрещатику, 26, і на практиці передам секрети своєї творчості. Готовий системно співпрацювати з «КРОКом».

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Зустріч з Андрієм Куликовим / 22.11.2018

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

 

26 ЛИСТОПАДА - Слово не розійшлося з ділом
Перша група студентів-журналістів ознайомилася з технологією технічної і творчої підготовки та ведення прямого ефіру в стінах «Громадського». 26 листопада студенти мали змогу відвідати «Громадське радіо». Познайомилися з Андрієм Іздриком – головним звукорежисером, Аліною Бєлоброю – журналісткою, гостьовим редактором, та іншими працівниками команди «Громадського». Майбутнім журналістам показали радіоапаратуру, де саме записується прямий ефір, де готуються ведучі до початку ефіру. Вони дізналися багато нового і відкрили для себе завісу кухні радіомайстрів.

3 ГРУДНЯ - Зустріч-конференція студентів першого курсу спеціальності «Журналістика» з громадським діячем та журналістом Понамарчуком Д. М.

У грудні 2018 року в Університеті «КРОК» відбулася зустріч-конференція студентів першого курсу спеціальності «Журналістика» з громадським діячем та журналістом Понамарчуком Дмитром Митрофановичем. На цій конференції Дмитро Понамарчук відповів на питання щодо його професійної діяльності, досвіду роботи з нині загиблим політиком В'ячеславом Чорноволом, особистим прес-секретарем якого він був, та питання, пов'язані з особистим життям громадського діяча. Запрошений гість також надав декілька порад студентам стосовно тонкощів роботи у журналістській сфері.

 

Оновлено: Вівторок, 22 січня 2019 14:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Калейдоскоп практичних майстер-класів для студентів спеціальності «Журналістика»