КЕПІТ – учасник IV Молодіжного форуму з прав людини — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник IV Молодіжного форуму з прав людини

13 грудня 2018 Новини та події

10 грудня 2018 року у творчому затишку Науково-технічної бiблiотеки ім. Г.І. Денисенка Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» та студентського простору Belka відбувався IV Молодіжний форум з прав людини.

Організаторами заходу стали Департамент молоді та спорту міста Києва, факультет соціології і права та Науково-технічна бiблiотека ім. Г.І. Денисенка Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського».

До Форуму долучилися студенти I-II курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій і актив Студентського наукового товариства КЕПІТу: Ірина Грищенко, Вадим Дьяконов, Соломія Кашуба, Світлана Кінша, Олександр Комар, Владислав Косян, Ганна Рослякова, Владислав Фуринець. Разом зі студентами до Форуму приєдналися старший викладач кафедри державно-правових дисциплін Університету «КРОК», голова циклової комісії з цивільно-правових дисциплін юридичної підготовки Коледжу Оксана Василівна Двірська.

Формат Форуму – тематичні лекції та бесіди від провідних фахівців юриспруденції, поліції, учених, громадських активістів, студентської молоді. Під час відкритої дискусійної взаємодії були порушені надзвичайно актуальні питання, як-от взаємодія поліції та суспільства, право на освіту та науку, запобігання корупції, практичні рекомендації щодо захисту власних прав тощо.

Так, у рамках форуму наших студентів особливо зацікавили практичні лекції: «Як захищати свої права у сучасному суспільстві» (факультет соціології і права Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», кандидати юридичних наук Костянтин Попов та Ірина Павленко); «Взаємодія поліції та суспільства» (Департамент патрульної поліції, поліцейський Сергій Безпальчук); відкритий фаховий діалог щодо питання запобігання насильству в сім’ї та булінгу в навчальних закладах (Департамент патрульної поліції, поліцейський Сергій Безпальчук); кінолекторій та перегляд фільмів на теми: «Права людини за ґратами», «Правова поведінка та культура молоді» від керівника пенітенціарного напряму Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів Олександра Федорука.

Щиро дякуємо організаторам Форуму за такий цікавий, важливий та практико-орієнтований захід, що, безперечно, виконав місію з формування правової обізнаності та свідомого ставлення до охорони правопорядку в державі.

Оновлено: П'ятниця, 14 грудня 2018 20:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник IV Молодіжного форуму з прав людини