Міні-тренінг «Управління доходною нерухомістю» — Університет «КРОК»

Новини та події

Міні-тренінг «Управління доходною нерухомістю»

10 грудня 2018 Новини та події

7 грудня 2018 року у читальній залі бібліотеки було багатолюдно. Лабораторія управління майном та капіталом кафедри теоретичної та прикладної економіки нашого Університету проводила міні-тренінг «Управління доходною нерухомістю».

Для його проведення був запрошений знаний фахівець сфери нерухомості, експерт спеціалізованих медійних ресурсів Анатолій Топал.

У цікавій і динамічній формі пан Анатолій розповів про теоретичні та практичні аспекти управління об’єктами житлової та комерційної нерухомості, навів приклади, пов’язані з його особистим професійним досвідом управляючого.

Приємно було почути, що керівник міні-тренінгу відзначив гідний рівень знань студентів Університету «КРОК» і висловив впевненість у їх реалізації в різних сферах економіки, у тому числі – і в економіці нерухомості.

Особливістю тренінга було те, що участь у ньому брали не тільки студенти економічних спеціальностей нашого Університету, але і викладачі «КРОКу» та інших навчальних закладів міста Києва.

За результатами заходу його учасники отримали іменні сертифікати, які поповнили їх портфоліо особистісних досягнень.

Декан факультету економіки та підприємництва Надія Кахута, яка теж була учасницею заходу, вручила подяки від Університету Анатолію Топалу особисто та Асоціації професійних управляючих нерухомістю, віце-президентом якої він є, і висловила сподівання на продовження співпраці між бізнесом та студентством.

Міні-тренінг став складовою системи практично орієнтованих заходів, що їх проводять кафедра та лабораторія.

У планах на 2019 рік – зустрічі з провідними фахівцями ринку нерухомості, бізнес-тури до агенцій нерухомості та девелоперських компаній та багато інших заходів, які сприятимуть сучасній якісній підготовці наших студентів, їх гідному сприйняттю бізнес-середовищем.

Окрема вдячність завідуючій кафедрою теоретичної та прикладної економіки Ірині Радіоновій та викладачеві кафедри Мирославі Гофман за всебічну допомогу у проведенні тренінгу.

 

Завідувач лабораторії управління майном та капіталом
кафедри теоретичної та прикладної економіки Університету
Віктор Дзюбко

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Міні-тренінг «Управління доходною нерухомістю» / Анатолій Топал / 07.12.2018

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 12 грудня 2018 10:45
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міні-тренінг «Управління доходною нерухомістю»