Звернення Ректора Університету «КРОК» Сергія Михайловича Лаптєва до студентів з нагоди свята Міжнародного дня студента — Університет «КРОК»

Новини та події

Звернення Ректора Університету «КРОК» Сергія Михайловича Лаптєва до студентів з нагоди свята Міжнародного дня студента

16 листопада 2018 Новини та події

Шановні студенти!

Сьогодні – 17 листопада у всьому світі відзначають День студентів! Вітаю Вас зі святом, яке, як відомо, було засновано в 1941 році в Лондоні на міжнародній зустрічі студентів, які боролися проти фашизму, як Міжнародний день студента.

Студенти завжди були рушійною силою суспільства і завжди були і будуть найбільш прогресивною її частиною. Активна життєва позиція, творчі ідеї, ініціатива молоді та студентства завжди були генеруючою ланкою у становленні та розбудові нашої держави.

Студентство – це найчудовіша пора у Вашому житті! Саме зараз Ви вибираєте вектор свого професійного розвитку, знаходите друзів, любов, будуєте сім'ї, постійно навчаєтесь новому і здобуваєте дорогоцінний досвід. Стаючи високоосвіченими фахівцями в різних сферах діяльності, Ви вносите гідний внесок у розвиток і процвітання , а відповідно і нашого Університету та України. Адже Університет «КРОК» – це в першу чергу Ви – його студенти, його випускники …

Ось уже впродовж кількох років талановиті, амбітні студенти та їхні успіхи є не лише запорукою гордості за високий рівень фаховості але і запорукою визнання Університету «КРОК» кращим приватним Університетом України.

Студенти КРОКу – а в нашому Університеті навчаються не лише українські студенти, а й громадяни з країн ближнього і далекого зарубіжжя: Азербайджану, Вірменії, Ірану, Лівії, Нігерії та багатьох інших, – живуть однією великою дружною родиною, ім'я якої КРОК. Разом вони вносять вагомий вклад у розвиток рідного Університету, досягаючи високих успіхів у навчанні, наукових дослідженнях, домагаючись перемоги в спорті, інтелектуальних змаганнях, беручи участь у доброчинній діяльності.

Зі святом всіх, студентів, викладачів, усіх, кого об’єднала наша Alma mater! Тож, нехай у цей чудовий день буде багато радості і веселощів. Нехай студентські роки подарують Вам радість наукових відкриттів, осягнення секретів обраних професій, мудрих наставників і вірних друзів!

Ректор Університету «КРОК»
Сергій Михайлович Лаптєв

Оновлено: Четвер, 22 листопада 2018 12:01
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Звернення Ректора Університету «КРОК» Сергія Михайловича Лаптєва до студентів з нагоди свята Міжнародного дня студента