XII Міжнародна науково-практична конференція «Маркетинг та логістика в системі менеджменту» — Університет «КРОК»

Новини та події

XII Міжнародна науково-практична конференція «Маркетинг та логістика в системі менеджменту»

25 жовтня 2018 Новини та події

25 жовтня 2018 року кафедра управлінських технологій в особі завідувача кафедри Алькеми Віктора Григоровича взяла участь у XII Міжнародній науково-практичній конференції «Маркетинг та логістика в системі менеджменту», яка проходила у Львові.

Завідувач кафедри управлінських технологій доктор економічних наук, професор Алькема Віктор Григорович взяв участь у роботі XII Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетинг та логістика в системі менеджменту». Він виголосив на пленарному засіданні цієї конференції доповідь на тему «Реінжиніринг бізнес-процесів логістичного комплексу компанії», в якій висвітлив основні результати наукових досліджень кафедри управлінських технологій.

На конференції також виступив основоположник вітчизняної логістики завідувач кафедри маркетингу та логістики Національного університету «Львівська політехніка», доктор економічних наук, професор Крикавський Євген Васильович.

Крім того, під час конференції Алькему Віктора Григоровича було обрано членом Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація логістики» відповідно до рішення голови зазначеної організації.

Вітаємо Віктора Григоровича та бажаємо йому і надалі гордо представляти ім'я Університету «КРОК» на високому рівні!

 

Оновлено: П'ятниця, 26 жовтня 2018 10:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » XII Міжнародна науково-практична конференція «Маркетинг та логістика в системі менеджменту»