Навчальна екскурсія «Стародавній Київ»: майстер-клас від кафедри туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Навчальна екскурсія «Стародавній Київ»: майстер-клас від кафедри туризму

24 жовтня 2018 Новини та події

19 жовтня 2018 року студенти 3-го курсу спеціальності «Туризм» Університету «КРОК» побували на навчальній екскурсії «Стародавній Київ» у рамках проекту «Екскурсовод – професія як мистецтво».

Майстер-клас проводила Сокол Тетяна Георгіївна – доцент кафедри туризму, кандидат педагогічних наук. З нами була наш наставник Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму.

Екскурсія розпочалася від головної брами стародавнього Києва – Золотих воріт. Професіоналізм викладача дозволив нам подумки зануритися в минуле рідного міста. Далі, заходячи у затишні дворики Києва, ми вирушили до однієї з головних площ міста – Софійської площі, де мали змогу помилуватися красою Софійського собору, послухати історію його виникнення та зробити вдалі кадри на згадку.

Екскурсія ставала дедалі цікавішою, коли шлях пролягав до найстарішої площі міста – Михайлівської площі. Ми дізналися про родзинки Києва, прогулюючись уздовж Володимирського проїзду, а нам, дівчатам, навіть розказали стародавні легенди про лева та людей, які вірять, що він приносить скоре одруження.

Тетяна Георгіївна із захватом повідала історію Михайлівського собору, розповіла про історію його виникнення, а Людмила Федорівна поділилася власними спогадами про це неперевершене місце.

Наостанок ми відправилися до Андріївського узвозу – одного з найстаріших шляхів, що з’єднує Верхнє місто та центральну частину, де ми мали змогу побачити багато пам’яток культури, почути цікаві факти та, звичайно ж, зробити фото на згадку про цей теплий осінній день.

Особливістю екскурсії є те, що Тетяна Георгіївна зупинялася на методичних родзинках екскурсії, передаючи нам свій величезний досвід.

Щиро дякуємо Сокол Тетяні Георгіївні за цікаву, професійно проведену екскурсію, а кафедрі туризму за реалізацію такого чудового проекту!

 

Статтю підготувала студентка 3 курсу спеціальності «Туризм» Гресь Тетяна

Оновлено: П'ятниця, 26 жовтня 2018 08:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Навчальна екскурсія «Стародавній Київ»: майстер-клас від кафедри туризму