Директор КЕПІТу Л.П. Сумбаєва взяла участь в Українсько-американській програмі «Адміністрування в системі коледжів у США (доуніверситетська освіта)» — Університет «КРОК»

Новини та події

Директор КЕПІТу Л.П. Сумбаєва взяла участь в Українсько-американській програмі «Адміністрування в системі коледжів у США (доуніверситетська освіта)»

06 жовтня 2018 Новини та події

Директор КЕПІТу Л.П. Сумбаєва взяла участь в Українсько-американській програмі «Адміністрування в системі коледжів у США (доуніверситетська освіта)».

Упродовж вересня та на початку жовтня 2018 року директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Людмила Петрівна Сумбаєва разом з керівниками інших українських коледжів вивчала досвід американських колег у рамках грантової програми Community College Administrator Program with Ukraine (CCAP). Це стало можливим завдяки програмі «Адміністрування в системі коледжів у США (доуніверситетська освіта)».

До участі у програмі були запрошені керівники різнопрофільних коледжів з усіх куточків України. Під час візиту директори українських коледжів мали змогу відвідати коледжі штату Флорида, а також ознайомитися з освітньою діяльністю лідерів рейтингу освітніх закладів США.

Програма «Адміністрування в системі коледжів у США (доуніверситетська освіта)» корисна не лише для представників української освітньої галузі, а й для їхніх американських колег. Учасники програми мали можливість ознайомитися з системою освіти у ком’юніті-коледжах штату, зустрітися з політиками, викладачами та студентами, щоб вивчити особливості функціонування ком’юніті-коледжів у штаті Флорида. Під час обговорення освітніх питань американські колеги, учасники програми, ознайомилися із системою сучасної освіти в Україні та напрямами її реформування. Керівники українських закладів дізналися про шляхи надання якісних освітніх послуг. Це був справжній обмін досвідом щодо розвитку освіти в ком’юніті-коледжах Флориди та коледжах України.

Щиро радіємо за Людмилу Петрівну, бажаємо  творчої наснаги і невичерпної енергії!

Оновлено: Вівторок, 09 жовтня 2018 11:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Директор КЕПІТу Л.П. Сумбаєва взяла участь в Українсько-американській програмі «Адміністрування в системі коледжів у США (доуніверситетська освіта)»