Волонтерська діяльність студентів – «Buddy Program» — Університет «КРОК»

Новини та події

Волонтерська діяльність студентів – «Buddy Program»

27 липня 2018 Новини та події

У середині липня 2018 року студенти Університету «КРОК» та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій взяли участь у регулярній програмі волонтерського клубу AEISEC – «Buddy Program».

«Buddy Program» – це регулярна програма найбільшої міжнародної молодіжної організації AEISEC, яка створює можливості для талановитої молоді у всьому світі. Під час програми в Україну запрошуються іноземні стажери, які живуть тут від місяця до півроку. Прихистити такого стажера або стати для нього персональним помічником може кожен бажаючий. Це не тільки чудовий спосіб дізнатись про іншу країну, попрактикувати англійську чи, навіть, вивчити іншу мову, але й можливість показати справжню українську культуру і гостинність!

Проявити ініціативу та долучитись до «Buddy Program» в якості buddy-волонтерів виявили бажання студенти Університету – Желепа Аліна, Наконечна Анастасія, а також студенти Коледжу – Гурський Дмитро, Некрутенко Анастасія та Ісупова Марина.

Крім того, у рамках програми проводяться регулярні зустрічі, де можна послухати розповіді стажерів про традиції та культуру своїх країн, дізнатися їхні враження від України і просто приємно провести час. Студентами була організована екскурсія до Києво-Печерської лаври, монументу «Батьківщина-мати», а також до парку «Феофанія» в Києві.

Такі ініціативи допомагають студентам розкрити менеджерські та комунікативні якості, а також покращити рівень англійської мови.

Бажаємо подальших успіхів студентам у їх волонтерській діяльності!

Оновлено: П'ятниця, 27 липня 2018 13:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Волонтерська діяльність студентів – «Buddy Program»