Спеціальність «Медсестринство» в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Спеціальність «Медсестринство» в Університеті «КРОК»

04 липня 2018 Новини та події

У 2018 році Університет «КРОК» чекає на навчання студентів за новою спеціальністю «Медсестринство» на бакалавраті та освітньою програмою «Управління закладом охорони здоров'я» спеціальності «Менеджмент» на магістратурі.

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» Університет «КРОК» має у пріоритеті переорієнтування медсестринства на функції, визначені Європейським бюро ВООЗ.

Бакалавр медсестринства – це рівень висококваліфікованого медичного працівника, який здатен виконувати управлінські функції з можливістю успішного працевлаштування, професійного росту та започаткування приватної медичної практики.

Навчально-науковий інститут медицини Університету «КРОК» запрошує на навчання усіх бажаючих стати висококваліфікованими медичними працівниками.

Отримані знання зі спеціальності «Медсеcтринство» відкривають широкі кар’єрні перспективи після закінчення навчання.

Університет «КРОК» надає можливість проходити практику в престижних закладах міста, куди студент, за умови її успішного проходження, зможе в подальшому працевлаштуватися або започаткувати свою приватну медичну практику.

Випускники з дипломом бакалавра можуть продовжити навчання для здобуття ступеня магістра зі спеціальності «Менеджмент» за освітньою програмою «Управління закладом охорони здоров'я».

Чекаємо на нових студентів!

 

 
 
Оновлено: Вівторок, 10 липня 2018 12:34
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Спеціальність «Медсестринство» в Університеті «КРОК»