Світла пам’ять професору Картунову Олексію Васильовичу! — Університет «КРОК»

Новини та події

Світла пам’ять професору Картунову Олексію Васильовичу!

04 червня 2018 Новини та події

3 червня 2018 року після тривалої та запеклої боротьби з хворобою перестало битися серце відомого вченого, професора, доктора політичних наук, завідувача кафедри суспільних наук Університету «КРОК», академіка Української академії політичних наук, Заслуженого діяча науки і техніки України, найкращого викладача, улюбленого чоловіка та батька КАРТУНОВА ОЛЕКСІЯ ВАСИЛЬОВИЧА.

Від імені всього колективу Університету «КРОК» висловлюємо глибокі співчуття родині Олексія Васильовича – дружині, дітям та онукам з приводу тяжкої втрати. Ми щиро поділяємо Ваше горе і передаємо слова співчуття і підтримки. Неможливо словами загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини.

У нашій пам’яті Олексій Васильович залишиться не лише талановитим вченим, чудовим наставником та улюбленим педагогом, а й невимовним оптимістом, людиною, яка дуже любила і цінувала життя. Останньою волею Олексія Васильовича було, щоб всі його пам’ятали саме таким, яким він був за життя, – завжди усміхненим, щирим та радісним, як на фото, де він в полі на своїй Батьківщині.

Світла пам’ять!

Прощання відбудеться 5 червня об 11:00 на Байковому кладовищі.

 

 

Оновлено: Середа, 06 червня 2018 10:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Світла пам’ять професору Картунову Олексію Васильовичу!