Інститут управління природними ресурсами налагоджує міжнародну співпрацю — Університет «КРОК»

Новини та події

Інститут управління природними ресурсами налагоджує міжнародну співпрацю

30 травня 2018 Новини та події

У травні 2018 року професора кафедри державно-правових дисциплін юридичного факультету Університету «КРОК», директора Інституту управління природними ресурсами (м. Коломия) Скоморовського Віталія Богдановича запрошено до Наукової ради польського наукового журналу «Гданські студії. Погляди і сучасність», що видається Гданською вищою гуманітарною школою (м. Гданськ).

Журнал, якому вже понад 15 років, ефективно репрезентує науковий доробок провідних науковців, займає високе місце в переліку фахових видань, індексований у польських та закордонних базах наукових часописів.

Поряд із роботою в Науковій раді журналу планується спільна діяльність із реалізації проектів, спрямованих на розвиток практичних форм освіти; обміну професорсько-викладацьких кадрів, спрямованих на працю в партнерському вищому навчальному закладі; надання взаємної допомоги в процесі практичного навчання; проведення спільних семінарів і робочих зустрічей; організації спільних наукових конференцій; спільна розробка та видання індивідуальних і колективних монографій; розробки спільного веб-сайту або посилань в партнерських ЗВО, які містять інформацію про можливості співпраці та умови навчання.

Оновлено: П'ятниця, 01 червня 2018 17:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Інститут управління природними ресурсами налагоджує міжнародну співпрацю