КЕПІТ у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва

29 березня 2018 Новини та події

Нещодавно студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відвідали Національний музей українського народного декоративного мистецтва. Для молоді було презентовано тематичну екскурсію «Поетично-прозові ілюстрації українського народного декоративного мистецтва у творчості Тараса Шевченка». 

Під час екскурсії студенти отримали чудову нагоду ознайомитись з творами декоративного мистецтва, назви яких видатний геній українського народу – Тарас Шевченко використовував у своїй поетичній і прозовій творчості. Водночас в цьому унікальному мистецькому просторі творчість Шевченка постала в новій іпостасі, крізь призму творів декоративного мистецтва: вишивці, ткацтві, кераміці, художній обробці дерева, фаянсі, фарфорі та декоративному розписі.

Дійсно, завдяки такому натхненному екскурсійному простору наші студенти заново відкривали для себе постать Тараса Шевченка як митця, відчувши магію його гучного мистецького слова в музейній тиші.

Адміністрація Коледжу щиро вдячна працівникам Національного музею українського народного декоративного мистецтва за прекрасну екскурсію та творчий позитивний настрій нашого юнацтва.

Оновлено: Четвер, 29 березня 2018 17:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва