Медсестринство. Подвійний диплом. Україна – Польща — Університет «КРОК»

Новини та події

Медсестринство. Подвійний диплом. Україна – Польща

26 березня 2018 Новини та події

Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК» під час ІХ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2018» удостоєний Гран-прі «Лідер міжнародної діяльності». Ця нагорода стала результатом багаторічної праці, адже Університет має численні договори про співпробітництво з країнами Європи за різними освітніми програмами і продовжує розширювати тісні контакти із зарубіжними партнерами за новими напрямками.

Так, у 2018 році «КРОК» чекає на навчання студентів за новою спеціальністю «Медсестринство» на бакалавраті. Однією із переваг навчання за цією спеціальністю є можливість отримати диплом вищого навчального закладу країни – члена Європейського Союзу – Польщі.

У грудні 2017 року між Університетом «КРОК» та Вищою школою економіки, права та медичних наук імені професора Едварда Ліпінського у місті Кельце (Польща) було укладено договір про Подвійний диплом для бакалаврату з медсестринства.

Ця угода передбачає партнерство та співробітництво, створення та реалізацію програми «Подвійний диплом» з метою отримання офіційних ступенів вищої освіти «бакалавр». Студентам, зарахованим до Університету за спеціальністю 223 «Медсестринство», що успішно виконали навчальний план, може бути присвоєно такі ступені вищої освіти:

  1. Бакалавр з медсестринської справи, який присвоюється студенту Вищою школою економіки, права та медичних наук імені професора Едварда Ліпінського у результаті проходження 3-річної програми підготовки (державний диплом Польщі);
  2. Бакалавр з медсестринства, який присвоюється студенту Університетом «КРОК» у результаті проходження 4-річної програми підготовки (державний диплом України).

Сподіваємося на плідну співпрацю з подальшим розвитком медсестринської справи в Україні та Польщі, а також чекаємо на наших нових студентів!

Оновлено: Середа, 28 березня 2018 08:25
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Медсестринство. Подвійний диплом. Україна – Польща