КЕПІТ – учасник фестивалю «У світі Астрід Ліндгрен» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник фестивалю «У світі Астрід Ліндгрен»

01 березня 2018 Новини та події

17 лютого 2018 року, у Всесвітній день спонтанного виявлення доброти, студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій долучились до участі в ІІІ етапі фестивалю юнацької молодіжної та соціальної творчості «У світі Астрід Ліндгрен», що відбувся у м. Полтава за підтримки Посольства Швеції в Україні.

Організатори заходу – громадська організація «Педагогічний центр «Академія», школа «Паросток» – загальною метою фестивалю визначили популяризацію творчості видатної шведської письменниці, а також таких рис європейської свідомості, як прихильність до соціальної активності і культурного різноманіття, виховання любові до книги і долучення до кращих шведських освітніх та громадських практик у галузі дитячої культури.

III етап фестивалю покликаний підкреслити таку важливу рису героїв Астрід Ліндгрен, як соціальна активність. Гасло фестивалю взяте із повісті письменниці про Братів Лев’яче Серце: «Є справи, які потрібно робити, якщо ти людина». Цей етап фестивалю присвячено молодіжній соціальній творчості та молодіжній журналістиці. Ці номінації запроваджені на підтримку в молоді провідних чеснот героїв Астрід Ліндгрен – активності, самостійності та доброчинності.

Пишаємося, що в рамках фестивалю студенти КЕПІТу – Аліна Давиденко та Данило Ваганов отримали почесну відзнаку (диплом I ступеня) у номінації «Соціальна творчість» за відеопрезентацією постійно діючого проекту доброчинності Коледжу «Краплина в морі». Модерування підготовкою презентаційного проекту здійснювала заступник директора з наукової та методичної роботи І.В. Рибак. Педагогічний супровід, всебічну підтримку студентів під час заходу здійснювала викладач Коледжу з української літератури Я.Ю. Поліжай.

Щиро вдячні організаторам фестивалю за чудовий досвід спілкування та творчої активності, радісні та надихаючі емоції від долучення ряду важливих справ. Так, учасниками було виготовлено 245 вітальних листівок до 8 Березня – для бабусь, які живуть в геріатричному інтернаті села Горбанівка поблизу Полтави. І стільки ж – для самотніх бабусь, що живуть поруч. Організаторам фестивалю від душі бажаємо успіху в усіх починаннях та діяльності.

Оновлено: П'ятниця, 02 березня 2018 19:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник фестивалю «У світі Астрід Ліндгрен»