Відбувся ІІ Міжнародний HR Forum — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбувся ІІ Міжнародний HR Forum

12 червня 2017 Новини та події

21 квітня в Університеті економіки та права «КРОК» пройшов ІІ Міжнародний HR Forum, організований громадською організацією «Київська ініціативна група Альпбаха», асоційованим членом, сестринською інституцією Європейського Форуму Альпбах і Університетом економіки та права «КРОК». Міжнародний HR Forum – це багатоплановий захід, який складається з двох частин та розрахований на студентів київських ВНЗ, у тому числі іноземних студентів, що навчаються за програмою обміну, та випускників – молодих фахівців зі знанням англійської мови. 

Мета форуму – створення атмосфери живого, інтерактивного спілкування зі студентами, випускниками та молодими фахівцями, представлення вакансій і програм стажувань для молоді, надання платформи для обміну досвідом у вирішенні конкретних завдань та проблем.

Під час першої частини HR Forum учасники (партнери, СЕО та керівники HR-департаментів) провели презентації для студентів і молодих спеціалістів щодо складання резюме та мотиваційних листів, розказали про особливості оформлення резюме та помилки, яких необхідно уникати під час його написання, поділилися секретами підготовки до проходження співбесід, тестувань у Assessment Centers, презентували власні програми.

У рамках другої частини HR Forum компанії провели майстер-класи та воркшопи, під час яких навчалися та розбирали case studies із фахівцями компаній. Кожній компанії пропонувалося обрати тему для case studies (наприклад, у сфері фінансової аналітики, права, маркетингу, логістики, менеджменту тощо). Слід наголосити, що кожна компанія змагалася за свою аудиторію студентів у форматі Bar Camp/Open Space. Ефективність case studies забезпечили невеликі групи, у яких спеціалісти змогли разом з учасниками проаналізувати ситуацію та розібрати різноманітні підходи до вирішення завдань.

Брейнстормінг у маленьких групах надав можливість компаніям виявити активну та мислячу молодь, що може в майбутньому стати частиною їхньої власної професійної та амбітної команди. Молоді фахівці, у свою чергу, отримали унікальну можливість познайомитися з останніми тенденціями, рішеннями та кейсами, а також почули практичні та ефективні поради і дізналися про сучасні підходи до розвитку бізнесу від перших осіб компаній.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

ІІ Міжнародний HR Forum / 21.04.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбувся ІІ Міжнародний HR Forum