Толерантність врятує світ — Університет «КРОК»

Новини та події

Толерантність врятує світ

24 листопада 2016 Новини та події

17 листопада 2016 року в рамках Міжнародного дня толерантності студенти І курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Расказов Олександр, Кузькова Анастасія, Сисолятіна Діана та Євченко Павло під керівництвом завідувача відділення загальноосвітньої підготовки Кудряшової Світлани Вікторівни взяли участь у конференції-практикумі «Суд над байдужістю: толерантність врятує світ».

Захід проходив у гімназії «Діалог», з якою багато років плідно співпрацює Університет «КРОК». Учасники попрацювали в секціях «Слова толерантності», «Дерево толерантності», «Емблема толерантності», де обговорювали вислови видатних людей про толерантність, вчилися формувати навички толерантного спілкування, малювали емблему толерантності. Керівникам був запропонований міні-тренінг «Як легко і з задоволенням бути толерантним», який провели маленькі психологи-школярі.

На думку представника Коледжу Расказова Олександра, захід був «захоплюючою подорожжю» і стосувався актуальної для молоді теми, тому час, витрачений на участь у конференції-практикумі, не пройшов дарма.

Дякуємо організатору заходу – гімназії «Діалог» за співпрацю та за чудову можливість у наш нелегкий час згадати про милосердя, терпіння і небайдужість до інших.

Оновлено: Четвер, 24 листопада 2016 13:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Толерантність врятує світ