КЕПІТ учасник проекту «Усім світом — за мир!» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ учасник проекту «Усім світом — за мир!»

09 листопада 2016 Новини та події

29 жовтня 2016 р. в рамках Київського дитячо-юнацького форуму «МЕНШІ 18 – МИ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!» студентська команда юних дипломатів КЕПІТу, учнів Школи миру, стала учасником дискусійної трибуни на тему «Що таке мир і як його зберігати. Діти і культура миру». Наша команда з дипломатичною віртуозністю та витримкою відстоювала необхідність виключно мирного врегулювання конфліктів. Висловлюємо щиру вдячність юним миротворцям КЕПІТу: Ладягіній Катерині, Євченку Павлу, Расказову Олександру, Кияниці Давиду, Кухарчук Анастасії, Шнейдер Тетяні.

Наводимо перелік висунутих командою КЕПІТу п’яти ключових тез на захист ідеї мирного врегулювання конфліктів:

  1. Мир є онтологічною, світоглядною засадою існування людства;
  2. Врегулювання конфліктів мирним шляхом є цивілізаційною необхідністю, необхідністю виживання та процвітання людства;
  3. Мирне врегулювання конфліктів – це не примушення до миру, це пошук та досягнення консенсусу через діалог, взаєморозуміння, взаємопрощення між конфліктуючими сторонами, в першу чергу, дипломатичним шляхом;
  4. Прагнення до миру – це визнання свободи особистості, демократичних цінностей, ненасильства, терпимості та толерантності філософією власного існування, власної моделі поведінки;
  5. Мирне вирішення конфлікту – це нагальна та життєво важлива мета всієї України, адже кожен її громадянин прагне миру та злагоди, щастя та процвітання.

Щиро вдячні всім співорганізаторам форуму, а також Школі миру за організований рефлексивний майданчик осмислення ключових ідей філософії культури миру.

Адміністрація Коледжу економіки, права та інформаційних технологій висловлює щиру вдячність керівнику секції наук загальноосвітньої підготовки Студентського наукового товариства КЕПІТу кандидату політичних наук, доценту Рибак Ірині Вікторівні за активну участь у підготовці та підтримці студентів на всіх етапах. А також викладачу КЕПІТу кандидату економічних наук, доценту Гофман Мирославі Олександрівні за надану ґрунтовну допомогу нашій команді під час форуму.

Оновлено: Вівторок, 22 листопада 2016 14:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ учасник проекту «Усім світом — за мир!»