GPK – Green Park of KEPIT — Університет «КРОК»

Новини та події

GPK – Green Park of KEPIT

01 жовтня 2016 Новини та події

24 вересня 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулась подія, яка об’єднала студентів Коледжу та їхніх друзів, кураторів, адміністрацію, випускників, батьків і просто перехожих в одну велику команду.

Розпочався спортивно-розважальний захід «Зелений парк Коледжу» (GPK) о 10 годині, але це не завадило першокурсникам прийти на дві години раніше, щоб вже вкотре провести репетицію. Після кортокої переклички групи вирушили парком на місце проведення заходу – до озера. Увесь парк «Нивки» гудів веселими та дружніми девізами, наповнений студентами, які були задіяні у квесті та поспішали до фінішу. Одночасно проходили КВК, де першокурсники попрацювали над темою «Злочин та кара», «КЕПІТ-Ерудит», в якому студенти демонстрували знання з історії Університету та Коледжу, а також «КЕПІТ-Показуха». У цей самий час відбувалось оцінювання плакатів та привітання. Членам журі було нелегко визначитися з переможцями.

Присутні на змаганнях батьки були приємно вражені здібностями своїх дітей і висловлювали слова подяки кураторам та адміністрації Коледжу.

Представники Студентської ради Коледжу гідно провели всі конкурси. Дуже приємно відзначити студентів першого курсу, які по закінченні заходу висловлювали свою думку про GPK, зазначаючи, що вони більше здружились, роззнайомились, відкрили нові можливості та таланти, і взагалі їм усе дуже сподобалось.

Вітаємо переможців: ІІІ місце – група «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням іноземної мови», ІІ місце – група «Право Європейського Союзу», І місце – група «Сімейний бізнес у готельній справі». Усі групи, які брали участь у змаганнях, отримали солодкі призи. Так тримати!!!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

GPK / 24.09.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 10 жовтня 2016 19:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » GPK – Green Park of KEPIT