Засідання дискусійного клубу в музеї М. Грушевського — Університет «КРОК»

Новини та події

Засідання дискусійного клубу в музеї М. Грушевського

18 березня 2016 Новини та події

16 березня 2016 року в Історико-меморіальному музеї Михайла Грушевського відбулося засідання дискусійного клубу «Історія навколо нас» у рамках культурно-освітнього проекту Київської Малої академії наук учнівської молоді.

Я, а також мої колеги, студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, отримали можливість збагатитися новою інформацією, здобути цінний досвід і нові знайомства.

По-перше, хотілося б звернути увагу на учнівську молодь. Надзвичайні ідеї, вражаючі думки, а також глибокі знання історії нашої держави, без сумніву, змотивували нас на подальшу працю задля досягнення успіху.

По-друге, як майбутньому юристу, мені було дуже цікаво дізнатися про особисте ставлення молоді та сучасних громадян в цілому до політичної діяльності визначного історика й громадського діяча Михайла Грушевського. Адже головною темою засідання було таке питання: «Михайло Грушевський – державний діяч і політик».

Мені здається, що для першого курсу Коледжу поняття «дискусійний клуб» є досить новим. Великий обсяг інформації, історичних фактів та спілкування з молодими, амбіційними людьми подарували нові знання і сформували власну думку щодо таких проблемних питань, як, наприклад, універсали Української Центральної Ради, політична та соціальна діяльність Михайла Грушевського, а також питань про криве дзеркало історії Української Народної Республіки та її вплив на сучасність.

Учасники заходу мали змогу висловити власні думки і почути відгуки відомих науковців та істориків, а після закінчення круглого столу відвідати різні експозиції будинку, побачити на власні очі історичні документи, фотокартки та інші свідчення діяльності УНР, встановлення більшовицької влади на українських землях, впливу подій Першої світової війни на хронологію національного визвольного руху тощо.

Підбиваючи підсумки, ми хотіли б подякувати в першу чергу Університету економіки та права «КРОК» за чудову можливість взяти участь у просвітницькому заході разом з учнями кращих загальноосвітніх закладів Києва, а також отримати нові знання з історії України.

Як на мене, саме молоде активне покоління зі знаннями власної історії й вірою у щасливе майбутнє може змінити країну на краще.

Ярослав Опалинський, студент КЕПІТу, група П-1/15

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Засідання дискусійного клубу в музеї М. Грушевського