Відбувся ІІ етап інтелектуального конкурсу-гри — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбувся ІІ етап інтелектуального конкурсу-гри

17 березня 2016 Новини та події

15 березня 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся ІІ етап інтелектуального конкурсу-гри Effective Communication Intellectual Games: Tolerant Conflict Resolution in the Youth Environment. Нагадаємо, що ініціаторами та організаторами довгострокового проекту стали департамент довузівської підготовки Університету «КРОК», КЕПІТ, Українське відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної.

Представники 13 загальноосвітніх навчальних закладів взяли активну участь у створенні відеороликів на тему: «Вирішення комунікаційних конфліктів у нашому навчальному закладі». Після перегляду відео відбулася командна гра «Таємне завдання» та майстер-класи з презентаційних навичок. Виконання завдань допомагало учням розвивати практичні навички користування англійською у мовленнєвому середовищі, долати проблеми комунікації, розвивати творчі здібності, критичне та інноваційне мислення, лідерські якості та вміння працювати в команді.

Адміністрація Коледжу висловлює особливу подяку Чуйко Ганні Едуардівні, президенту Українського відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної, Сороці Ірині Анатоліївні та Маринович Вікторії Володимирівні за підготовку презентаційних матеріалів і проведення майстер-класів та членам журі: Анні Шовкалюк (методисту Cambridge University Press), Йєну Бартону (викладачеві Englishto Business Language Centre), Найджелу Мактіеру (викладачеві International Language Centre), Ірині Сороці (викладачеві British Council).

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Півфінал інтелектуального конкурсу-гри / 15.03.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 21 березня 2016 11:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбувся ІІ етап інтелектуального конкурсу-гри