«КРОК» – територія без хабарів! — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОК» – територія без хабарів!

14 вересня 2015 Новини та події

10 вересня 2015 року в Києві на Майдані Незалежності відбувся студентський флешмоб «Мій Університет – територія без хабарів!», в якому взяли участь представники різних ВНЗ, у тому числі й «КРОКівці» – студенти Університету і Коледжу.

Учасники заходу проголосили, що не даватимуть хабарів за своє навчання, а також будуть активно протидіяти проявам корупції у власних університетах. Для цього вони використовуватимуть антикорупційні інструменти Руху «Ні хабарництву!», а саме: антикорупційну інфографіку, Декларацію безхабарності та Безхабарну гривню, які було розповсюджено під час флешмобу.

Під час заходу з промовою виступив студент Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Олександр Воробйов. «Тільки за допомогою чесного навчання студент може стати гарним фахівцем» – такою була головна думка його виступу.

За дослідженнями громадської організації «Ні хабарництву!», яке проводилося в минулому навчальному році, хабарництво є звичайним явищем для понад 65% вузів нашої країни. Воно вже давно стало дуже серйозною проблемою, і, на жаль, багато студентів звикли платити за свої оцінки, курсові та дипломні.

Один з ефективних рецептів подолання цієї проблеми – залучення до боротьби активного та свідомого студентства, яке буде протидіяти такому ганебному явищу і стане прикладом для інших. Тож Рух «Ні хабарництву!» розпочинає проект «Мій університет – територія без хабарів», який допоможе студентам створювати антикорупційні групи у своїх ВНЗ та ефективно протидіяти різноманітним корупційним схемам.

Головою Національного Руху «Ні хабарництву!» є випускник нашого Університету, член АВУ «КРОК» Сергій Гула. Свого часу він очолював Студентську раду юридичного факультету і активно займався науковою та громадською діяльністю в Університеті. Нагадуємо, що 28 травня студенти та співробітники «КРОКу» зустрілися із Сергієм та підписали меморандум про партнерство між громадською організацією «Ні хабарництву! Я не даю і не беру хабарів!» та Університетом. Кожен учасник зустрічі міг особисто долучитися до Руху і підписати Декларацію безхабарності.

Захід привернув увагу представників провідних ЗМІ, серед яких «5 канал» та телеканал «1+1».

«КРОК» пишається тим, що територія Університету та Коледжу завжди була, є і буде вільною від хабарництва, а «КРОКівці» беруть активну участь в очищенні українських ВНЗ від корупції!

Пропонуємо Вашій увазі фото з Акції!

«Ні хабарництву!» 10.09.2015

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!


Оновлено: Понеділок, 05 жовтня 2015 15:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОК» – територія без хабарів!