Відбір на безкоштовний семестр за кордоном — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбір на безкоштовний семестр за кордоном

19 травня 2015 Новини та події

14 травня 2015 року пройшов відбір студентів Університету «КРОК» на безкоштовний навчальний семестр у європейських вищих навчальних закладах. До складу відбіркової комісії входили: Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва, Момот Н.М., заступник декана факультету міжнародних відносин, Богаченко Г.К. і Дробина А.О., керівники проектів та програм управління міжнародного співробітництва.

Вітаємо студентів факультету міжнародних відносин Плотникову Марину (2 курс) і Юшина Дениса (3 курс), які проведуть наступний семестр в Академії підприємництва та менеджменту ім. Леона Козмінського (Варшава, Польща), Гараніну Ольгу (2 курс), яка навчатиметься в Університеті Ханзе (Гронінген, Нідерланди), студентів факультету економіки та підприємництва Приму Олександра (3 курс) і Сівчікову Ірину (3 курс), які проведуть другий семестр 2015–2016 н. р. в університеті Туріба (Рига, Латвія), та Балінського Віталія (2 курс), який навчатиметься у Вищій школі бізнесу при Національному університеті Льюїса (Новий Сонч, Польща).

Дякуємо всім учасникам відбору, а переможцям бажаємо використати з користю для себе можливість участі в академічній мобільності та не зупинятися на досягнутому!

Оновлено: П'ятниця, 05 червня 2015 05:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбір на безкоштовний семестр за кордоном