Студенти «КРОКу» взяли участь у Саміті миру — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти «КРОКу» взяли участь у Саміті миру

14 липня 2014 Новини та події

Студенти «КРОКу» взяли участь у Саміті миру4–5 липня 2014 р. у київському готелі Hilton відбувся перший Саміт миру із серії «P.E.A.C.E. Summits», присвячений ролі громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування у забезпеченні успіху децентралізації державного управління в Україні. Активну участь у заході взяли наші студенти: Шарапов Микита (студентський мер м. Києва), Войтенко Анастасія (голова Студентської ради Університету) та Чарупа Лариса (голова Студентської ради факультету економіки та підприємництва).

Місцева  і  регіональна  децентралізація сьогодні  знаходиться  в  центрі громадських дискусій.  Учасники Саміту вважають, що  розширення права  місцевих адміністрацій приймати самостійні та узгоджені з громадою рішення забезпечить  більшу  ефективність, прозорість і  підзвітність  представників  місцевих органів влади.  Завдання Саміту – дати поштовх розвитку  культури громадянської  участі  в процесі  підготовки  і  прийняття  рішень  та співробітництву  між  різними секторами суспільства

Інформаційний портал «Добрі новини з України» провів бліц-інтерв’ю з учасниками Саміту. На питання «Яким чином процес децентралiзацiї може сприяти встановленню миру в Украiнi?» Шарапов Микита відповів, що позиція наших громадян концентрується на цілісній українській ідеї. Він вважає, що перший крок до розуміння один одного – це розробка спільної ідеї. За словами Микити, кожен регіон має розуміти, в чому його унікальність, як він може сприяти об’єднанню нації, зробити для України якесь диво. Своє інтерв’ю він завершив такими словами: «У нас унікальна країна, де живуть унікальні люди! Тож кожен повинен займатися улюбленою справою на благо рідної держави!»

Офіційний сайт Cаміту   |   Сторінка в соціальній мережі Facebook

Відео Саміту    |   Інтерв’ю та відгуки учасників

Оновлено: Вівторок, 22 липня 2014 17:10
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти «КРОКу» взяли участь у Саміті миру