Відбувся літній виїзд студентських груп «SPG» та «KMG» — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбувся літній виїзд студентських груп «SPG» та «KMG»

02 липня 2014 Новини та події

28–29 червня учасники студентської проектної групи «SPG» та медіа-групи «KMG» організували і провели стратегічний літній виїзд. Даний захід став інструментом розвитку команди та аналізу результатів роботи за минулий навчальний рік.

Цього року виїзд відбувся у форматі дводенного кемпінгу на острові Ольжин.

У програмі заходу були тренінги, ігри та квести, спрямовані на розвиток лідерства, підняття командного духу та сприяння згуртованості проектної і медіа-груп.

Першого дня «SPG» та «KMG» взяли участь у інтерактивному тренінгу «Що таке команда та хто такий лідер?», який провела мама координатора «SPG» Іванова Олена. Ми щиро вдячні сім’ям наших студентів, які активно долучаються до програм розвитку Університету!

Трьохгодинний квест територією острову, що відбувся наступного дня, сприяв розвитку навичок злагодженої взаємодії в команді. Студенти були втомлені, але щасливі від ефективної командної роботи.

Завершення виїзду пройшло у формі вручення нагород «Бумеранг» і «Фотоапарат» для тих учасників проектної та медіа-груп, які найбільше зросли професійно, особистісно та найкраще розвинули свої лідерські якості в команді за минулий навчальний рік.

Учасники поверталися додому з відчуттям легкої втоми після активного виїзду та готові до нових звершень у наступному році.

Оновлено: Субота, 27 вересня 2014 14:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбувся літній виїзд студентських груп «SPG» та «KMG»