Пишаємося: Нобелівську премію миру вручили випускниці Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Пишаємося: Нобелівську премію миру вручили випускниці Університету «КРОК»

11 грудня 2022 Новини та події

10 грудня 2022 року у норвезькі столиці м.Осло цьогорічні лауреати отримали Нобелівську премію миру. Серед них Нобелівський комітет присудив її «Українському центру громадянських свобод», виконавчим директором якого є Олександра Романцова, випускниця нашого Університету.

Олександра – українська правозахисниця, виконавчий директор ГО «Центр Громадянських Свобод», раніше – координатор проектів, координатор польового моніторингу з прав людини на Сході України та в Криму. В Університету «КРОК» Олександра Романцова здобула не одну освіту: отримала ступінь магістра за фахом «Міжнародна економіка», а також ступінь магістра із управління проєктами та програму «Медіація» в Бізнес школі КРОК.

У студентські роки Олександра займалася студентським самоврядуванням, у 2006 році стала студентським мером Києва. За її словами її професійна діяльність почалась саме з діяльності в рідній Alma Mater: «Як не дивно, але моє кар’єрне зростання відбулося передусім завдяки можливості в Університеті займатися студентським самоврядуванням. Бо саме для нашої Студентської ради я почала займатися неформальною освітою – навчаючи нових членів студентського самоврядування».

Пишаємося успіхами наших випускників, а тим паче, коли визнаються на міжнародному рівні, а також дякуємо Олександрі за її внесок у підтримку і захист українців у такий непростий час.

Оновлено: Понеділок, 12 грудня 2022 21:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Пишаємося: Нобелівську премію миру вручили випускниці Університету «КРОК»