Відбувся онлайн-форум «Кейси особистісного успіху: досвід, поради і мотивація» — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбувся онлайн-форум «Кейси особистісного успіху: досвід, поради і мотивація»

27 червня 2022 Новини та події

24 червня 2022 року в рамках проєкту «Історія успіху: люди, які поряд» відбувся онлайн-форум «Кейси особистісного успіху: досвід, поради і мотивація».

У фокусі обговорення учасників форуму були міжнародні програми академічного, освітнього обміну. Це програми від Державного департаменту Сполучених Штатів «Community College Administrator Program» для керівників коледжів та «Community College Initiative» для студентської молоді.

Спікерами форуму стали учасники вищеназваних програм, які з перших уст розповіли про всі тонкощі та особливості, про власний унікальний та надцінний експіріенс. Це:

  • Людмила Сумбаєва, директорка Фахового коледжу Університету «КРОК», кандидатка економічних наук, випускниця Програми стажування Державного департаменту Сполучених Штатів» «Адміністрування в системі коледжів у Сполучених Штатах (доуніверситетська освіта)».
  • Вадим Валігун, випускник Коледжу, студент Університету «КРОК», стипендіат, учасник та вже успішний випускник програми «Ініціатива місцевих коледжів – 2022». Нині навчається в американському коледжі в галузі цифрових медіа та комунікацій. Вадим доєднався до форуму онлайн зі Сполучених Штатів.

Модератор зустрічі – Валентин Янчарук, менеджер зі зв’язків з громадськістю Університету КРОК, постійний співведучий та учасник молодіжного інтелектуально-розважального ток-шоу «OpenTalk», проактивний студент та молодіжний проєктний лідер.

Дуже важливим та підтримуючим було долучення до Форуму двох ключових особистостей, які мають пряме відношення до успішної участі спікерів у програмах освітнього стажування. Так, натхненне відеозвернення учасникам івенту надіслала пані Вілма Еліза Фуентес, координаторка Програми «Адміністрування в системі коледжів США», науковиця в галузі політичних наук, професорка, асистентка Віце-президента з академічних питань Коледжу Санта Фе (штат Флорида, Сполучені Штати). До активної участі наживо долучилась пані Вєра Терновська, фахівець з питань освіти Посольства Сполучених Штатів в Україні, яка доєдналась онлайн до форуму.

До участі у заході долучились колеги, студентська молодь.

Розмова була яскравою, емоційною, дуже сердечною, адже так важливо в наш час мати змогу почутися, поділитись враженнями. Найголовніший акцент розмови – це шлях особистісного успіху, у якому ключове значення мають відданість справі, віра в себе, у підтримку інших, старанність й наполегливість, позитив та емоційний інтелект. Наші спікери, здається, знають про це «на відмінно». Тому дуже відкрито й щиро ділились з учасниками форуму. Водночас всі присутні мали змогу відчути яскраві, позитивні та незабутні емоції спікерів від перебування у Сполучених Штатах, їх захоплення й надзвичайної поваги до цінностей та пріоритетів цієї держави. У такий важкий час для України, Сполучені Штати – це надійний партнер нашої держави.

Дякуємо уряду Сполучених Штатів за системну й постійну підтримку нашої держави! Перемагаємо!

Оновлено: Понеділок, 27 червня 2022 20:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбувся онлайн-форум «Кейси особистісного успіху: досвід, поради і мотивація»