Найкраще у світі навчання доступне всім! — Університет «КРОК»

Новини та події

Найкраще у світі навчання доступне всім!

08 квітня 2020 Новини та події

Тенденція навчання онлайн розвивається дуже динамічно, особливого темпу розвитку вона набрала в період карантину. Нині ціла низка освітніх платформ відкрила свої курси для безкоштовного дистанційного навчання.

Зокрема, щоб мінімізувати вплив пандемії на навчальний процес, платформа онлайн-курсів Coursera надає безкоштовний доступ до своїх матеріалів студентам. Навчальний заклад повинен лише зареєструватися на цій платформі. Після чого студенти зможуть прослухати будь-які з курсів від кращих університетів і галузевих партнерів Coursera.

Наш Університет також вирішив заручитися підтримкою у дистанційному навчанні в період карантину і звернувся до Coursera з проханням відкрити безкоштовний доступ до багатьох курсів студентам Університету «КРОК». Як зазначає завідувач кафедри комп'ютерних наук Тимчук Олег Сергійович, отримавши схвальну відповідь від компанії, 500 студентів Університету «КРОК» матимуть можливість не лише безкоштовного доступу до курсів, а більше того — зможуть виконати різноманітні завдання курсу і в результаті отримати сертифікати підтвердження про його проходження від провідних навчальних закладів світу. Крім того, студентам, котрі отримають сертифікати підтвердження про проходження курсу, результат буде зараховано як оцінку за відповідну дисципліну.

Радіємо отриманим можливостям для студентів та зичимо успіхів у освоєнні нових знань!

Будьте здорові! Бережіть себе та своїх близьких!

Оновлено: Середа, 08 квітня 2020 19:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Найкраще у світі навчання доступне всім!