Організаційно-ознайомчі зустрічі для студентів КЕПІТу — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційно-ознайомчі зустрічі для студентів КЕПІТу

10 вересня 2019 Новини та події

На початку вересня 2019 року в актовій залі Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відбулись організаційно-ознайомчі зустрічі для студентів І курсу.

Традиційно в Коледжі на початку навчального року проходять зустрічі, під час яких першокурсників знайомлять із можливостями, що відкриваються для них в Університеті та Коледжі.

Перед студентами виступила директор Коледжу Людмила Петрівна Сумбаєва, яка привітала усіх з початком нового студентського життя, побажала успіхів у навчанні, натхнення, наполегливої самостійної роботи над собою, реалізації задумів і мрій!

Cтудентів також привітали працівники деканату:

  • заступник директора з навчальної роботи Леся Олександрівна Гурінова, яка розповіла про організацію навчального процесу, особливості розкладу, навчальні дисципліни;
  • завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Світлана Вікторівна Кудряшова разом з привітаннями ознайомила першокурсників зі специфікою роботи старост-деканату-адміністрації КЕПІТу;
  • заступник директора з наукової та методичної роботи Ірина Вікторівна Рибак розповіла про можливості реалізації власних наукових досліджень та участь у науковій роботі;
  • заступник директора з виховної роботи Наталія В’ячеславівна Степаненко ознайомила першокурсників з Кодексом поведінки студентів, а також представила кураторів груп.

Доброзичлива атмосфера сприяла чудовому настрою її учасників. Бажаємо усім успіхів у навчальному році, нових досягнень та здобутків!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Організаційні збори для першокурсників / КЕПІТ / 02.09.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Організіційні збори для першокурсників / КЕПІТ/ 03.09.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 18 вересня 2019 10:06
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційно-ознайомчі зустрічі для студентів КЕПІТу