Переможці Місяця екології в Коледжі завітали до Музею води — Університет «КРОК»

Новини та події

Переможці Місяця екології в Коледжі завітали до Музею води

19 грудня 2018 Новини та події

13 грудня 2018 року студенти I курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», освітня програма «Розробка сучасних баз даних та WEB-додатків», відвідали Київський водно-інформаційний центр (Музей води).

Екскурсія до цього чудового музею стала особливим подарунком від Екологічного Клубу Однодумців «ЛОТОС» студентам – переможцям Місяця екології в Коледжі. Серед найбільш екологічно активних студентів, які стали почесними володарями Кубку переможців та цього дня завітали до музею – Максим Бабич, Дмитро Гриппа, Костянтин Непомнящий, Назар Романович, Єгор Сірий, Владислав Сизов, Іван Герасимов, Кирило Шарпило, Максим Ємельянов, а також молодший куратор групи ІПЗР – студент II курсу Микита Тулубаєв. Разом зі студентами музей відвідала викладач Коледжу Ольга Петрівна Миргородська.

Учасники екскурсії отримали позитивні емоції та задоволення від експозицій музею, дізналися багато корисної та цікавої інформації, як-от про роль води у природі та житті людей, про історію Київського водогону, технології очищення та транспортування води до споживача, водовідведення та очищення стічних вод.

Щиро вдячні організаторам екскурсії за таку захоплюючу зустріч, а студентам бажаємо й надалі успішно та систематично просувати ідею екологічної толерантності та активізму.

Оновлено: Четвер, 20 грудня 2018 10:06
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Переможці Місяця екології в Коледжі завітали до Музею води