КЕПІТ – учасник ІІ Київського міського шкільного турніру з історії — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник ІІ Київського міського шкільного турніру з історії

05 листопада 2018 Новини та події

30 жовтня 2018 року Коледж економіки, права та інформаційних технологій став учасником Київського міського шкільного турніру з історії.

Командне творче змагання для учнів середніх навчальних закладів на історичну тематику відбулося на базі Київського університету імені Бориса Грінченка. Особливо цікавою для студентів стала структура турніру, що проводився у форматі історичного раунду, дискусії та дебатування. У кожному з раундів команда виступала в одній із трьох ролей: Доповідач, Опонент, Рецензент.

Команду КЕПІТу презентували одні з найкращих його студентів – учасники багаточисленних проектних ініціатив та актив Студентського наукового товариства (СНТ) Коледжу.

  • Серпун Дар’я (1 курс, «Право», освітня програма «Право Європейського Союзу», вихованка секції «Правознавство» відділення філософії та суспільствознавства Київської Малої академії наук)
  • Рябоконь Аміна (2 курс, «Фінанси, банківська справа та страхування», спеціалізація «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням іноземної мови», учасниця різних творчих проектів Коледжу)
  • Голубєва Емілі (2 курс, «Фінанси, банківська справа та страхування», спеціалізація «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням іноземної мови», голова секції наук загальноосвітньої підготовки СНТ Коледжу)
  • Косян Владислав (2 курс, «Право», спеціалізація «Правова діяльність на ринку нерухомості», голова секції правових наук СНТ Коледжу)
  • Товкач Катерина (2 курс, «Фінанси, банківська справа та страхування», спеціалізація «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням іноземної мови», учасниця студентського активу проектів ЮНЕСКО)

Пишаємося, що наша команда в загальному командному заліку здобула почесне третє місце.

Щиро вітаємо студентів та бажаємо нових видатних звершень!

Оновлено: Вівторок, 06 листопада 2018 10:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник ІІ Київського міського шкільного турніру з історії