Жовтневі заходи кафедри теоретичної та прикладної економіки — Університет «КРОК»

Новини та події

Жовтневі заходи кафедри теоретичної та прикладної економіки

30 жовтня 2018 Новини та події

Наприкінці жовтня 2018 року кафедра теоретичної та прикладної економіки Університету «КРОК» провела цікаві зібрання однодумців, партнерів, професіоналів, метою яких було не тільки активізувати наукову та пізнавальну діяльність студентів, але й дати їм конкретні знання та навички, які допоможуть у досягненні амбітних цілей, пов’язаних з втіленням соціально орієнтованих проектів.

26 жовтня розпочався третій рік роботи наукового студентського гуртка кафедри. Гурток за цей час встиг заявити про себе цікавими заходами, на яких збираються небайдужі – ті, кому цікава економічна наука, хто готовий дискутувати з різних питань історії та сьогодення. Цього разу обговорювалася проблема економічних проектів, ініційованих послами (депутатами) від Східної Галичини у Віденському Сеймі на початку ХХ ст. З лекцією виступила доцент кафедри, знавець економічної історії України пані Людмила Січевлюк. У заході взяли участь студенти й викладачі факультету економіки та підприємництва.

А 27 жовтня стало початком тренінгу «Active citizens: local communities investment projects management» / «Активні громадяни: управління інвестиційними проектами місцевих громад», який здійснюється від British Council фасилітаторами (посередниками) цієї організації. Головними учасниками тренінгу стали студенти і викладачі кафедри. Вони разом вирішували стратегічні й тактичні завдання, що передбачалися програмою заходу, брали участь у творчих групах і командах. Результатом має стати оформлення запитів на фінансування п'ятьох реальних соціальних проектів. Робота вже розпочалася і триває. Сподіваємося на перемогу в конкурсі проектів та їх ефективне втілення. Бенефіціаріями цього заходу вже стали студенти й викладачі, пізніше стануть місцеві громади.

Окрема подяка за проведення заходу – пані Вірі Усик, яка зуміла зацікавити і згуртувати аудиторію учасників, націлити на досягнення конкретних результатів, слідування алгоритму дій, які приведуть до досягнення поставлених цілей.

Варто зазначити, що тренінг став першим з циклу заходів, які проводитиме Лабораторія управління майном та капіталом кафедри теоретичної та прикладної економіки. У планах на цей навчальний рік – проведення семінару-тренінгу «Управління доходною нерухомістю», семінару «Ринок нерухомості в умовах девальвації гривні» та інших заходів. Семінари мають на меті широке залучення студентів і викладачів, а також інших кафедр факультету економіки та підприємництва до розгляду і практичної апробації актуальних питань теоретичної та прикладної економіки.

У кулуарах цих двох подій ще довго точилися розмови, тривало обговорення, висловлювалися ідеї та пропозиції. Приємно і важливо те, що заходи були дійсно потрібними та важливими, вони спонукали до роздумів і дій, які обов’язково матимуть конкретний практичний результат, допоможуть нашим студентам максимально розкрити свій потенціал майбутніх науковців, дослідників, а головне – просто активних і творчих людей.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Тренінг «Активні громодяни: Управління інвестиційними проектами місцевих громад»/ British Council/ Університет/27.10.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 02 листопада 2018 15:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Жовтневі заходи кафедри теоретичної та прикладної економіки