Відкриття виставки Костянтина Могилевського — Університет «КРОК»

Новини та події

Відкриття виставки Костянтина Могилевського

19 жовтня 2018 Новини та події

17 жовтня 2018 року о 18:00 у читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» відбулося відкриття виставки відомого українського художника – Костянтина Могилевського, майстра в галузі монументально-декоративного мистецтва.

Це вже четверта виставка у рамках проекту «Університет «КРОК» – простір творчості». Першими в читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» презентували свої роботи випускники Київської державної академії декоративного прикладного мистецтва і дизайну ім. М. Бойчука. Згодом тут були представлені картини українських художників Михайла Довганя та Аліни Славгородської, а також картини Олександра Ольхова, Тетяни Красної та Марини Ольхової.

На урочистому відкритті виставки Костянтина Могилевського були присутні відомі художники (Алла Руденко, Григорій Цикунов, Олександра Ольхова, Тетяна Красна та ін.), а також друзі, прихильники його творчості, студенти та співробітники Університету.

Ректор Університету «КРОК» Лаптєв Сергій Михайлович під час заходу привітав усіх присутніх із Днем художника, святом, яке в Україні відзначають у другу неділю жовтня починаючи з 1998 року. Він також наголосив на значущості естетичного виховання студентів та привітав Костянтина Могилевського із відкриттям виставки.

Костянтин Могилевський – член Національної спілки художників України, заслужений художник України, доцент факультету монументально-декоративного мистецтва Київської державної академії декоративного прикладного мистецтва і дизайну ім. М. Бойчука, працює як у станковому живописі, так і в монументальному мистецтві (вітражі, мозаїки, розписи). Бере участь у вітчизняних і зарубіжних художніх виставках, творчих групах в Україні, Угорщині, Хорватії. Виконав багато вітражів у приватних і державних архітектурних ансамблях. Живописні роботи знаходяться в приватних колекціях Угорщини, Польщі, Австрії, Хорватії, Швейцарії, США.

Митець презентував гостям останні роботи та розповів про історію їх створення. Тематика картин дуже різнопланова. Але найбільшу увагу присутніх привернули саме натюрморти Костянтина Могилевського, адже він вважається сьогодні одним із найкращих майстрів у цьому напрямку.

Під час зустрічі всі охочі могли поспілкуватися з видатним митцем, поставити йому запитання та дізнатися секрети його натхнення.

Втім найкраще про Костянтина Могилевського розкажуть його картини, які пропонуємо побачити, завітавши до читальної зали бібліотеки.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Відкриття виставки відомого українського митця, заслуженого художника України Костянтина Могилевського / 17.10.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 23 жовтня 2018 16:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відкриття виставки Костянтина Могилевського