Фільтрувати матеріали за датою: березня 2023 — Університет «КРОК»

Найближчим часом

31 березня 2023 Новини та події

З 05 квітня 2023 року у Вищому навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК» оголошується конкурсний відбір науково-педагогічних працівників Університету.

30 березня 2023 Новини та події

Не передати словами емоції, які вирували на захисті: змістовні та цікаві доповіді власних розроблених стратегій розвитку освітніх закладів, які принесуть успіх українській освіті, гаряча дискусія, влучні відповіді на питання.

30 березня 2023 Архів оголошень

Шановна КРОКівсько родино!
Кафедра іноземних мов та загальноосвітніх дисциплін запрошує Вас взяти участь у Конкурсі есе «KROK AND I: LOVE STORY THAT NEVER ENDS».

29 березня 2023 Архів оголошень

Навчально-науковий інститут психології Університету «КРОК» запрошує всіх бажаючих на безкоштовний семінар для психологів і непсихологів «Кризова психологічна самодопомога в умовах війни-21».

29 березня 2023 Новини та події

Університету «КРОК» першим в Україні розпочав сертифіковану підготовку спеціалістів за програмою «Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні», яка була погоджена в Головному управлінні персоналу Генерального штабу Збройних Сил України.

28 березня 2023 Новини та події

Провідний міжнародний каталог вищої освіти та пошукова система, що містить огляди і рейтинги більш 13600 офіційно визнаних університетів і коледжів у 200-сот країнах, uniRank University Ranking опублікував новий рейтинг. Тож, радо ділимося успіхами, котрі вже вкотре показують, що Університет «КРОК» гідно представлений у медіапросторі, а все це можливо лише завдяки злагодженій та наполегливій роботі колективу.

28 березня 2023 Новини та події

Я, Романюк Ольга Михайлівна, здобувачка магістратури кафедри управлінських технологій ОП «Управління логістичною діяльністю». Була зарахована на навчання у жовтні 2022 році, і до сьогодні не одного дня не пожалкувала, що інвестувала кошти у своє навчання. Форма начання дистанційна, це дуже зручно.

28 березня 2023 Новини та події

У період із 23 по 26 березня 2023 року команда On-the-Go, яка представляла Навчально-науковий інституту інформаційних та комунікаційних технологій Університету «КРОК» взяла участь у всеукраїнському хакатоні Fresh Air 2023 в місті Одеса, який був присвячений розробці застосунків соціального напрямку.

28 березня 2023 Новини та події

За роки навчання в магістратурі Університету «КРОК» я зіткнувся з приємними людьми та професіоналами своєї справи, які мають досить серйозний досвід, яким вони із задоволенням ділилися. Спеціальність «Менеджмент», ОП «Адміністративний менеджмент» на якій я навчався, дозволили доторкнутися до всіх аспектів даного напрямку на всі 100%.

28 березня 2023 Новини та події

24 березня 2023 року відбувся захист здобувачів магістерського рівня, ОП «Якість, стандартизація та сертифікація».

28 березня 2023 Новини та події

28 березня 2023 року о 12:30 год. в читальній залі Університету «КРОК» відбудеться партнерська зустріч із господарем туристичного агроцентру «Соколиний хутір» - Черепом Миколою.

27 березня 2023 Новини та події

24 березня 2023 року Студентська рада Університету «КРОК», Департамент зі студентських питань та студентство відвідали «Модуль тимчасовості» (MOT) — тимчасовий культурний простір у Києві.

27 березня 2023 Новини та події

Результативним акордом сумісної роботи Навчально-наукового інституту медицини Університету «КРОК» та кафедри управлінських технологій стала серія захистів здобувачів магістерського рівня ОП «Управління закладом охорони здоров'я», яка відбулася 24 і 25 березня 2023 року.

27 березня 2023 Новини та події

Освітні програми повинні передбачати освітні компоненти для вільного вибору дисциплін здобувачами вищої освіти. В умовах академічної свободи бачення цього процесу різними університетами може суттєво відрізнятися, але кінцева мета одна – забезпечити право здобувачам на вибір якісного освітнього компоненту, який щонайкраще забезпечить досягнення програмних результатів навчання. У цьому контексті важливий обмін думками, вивчення досвіду інших ЗВО, які досягли суттєвого прогресу у цьому процесі.

24 березня 2023 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація».

24 березня 2023 Новини та події

22 березня 2023 року відбувся захист дипломних магістерських робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент», ОП «Адміністративний менеджмент».

22 березня 2023 Новини та події

13-17 березня 2023 року аспірантки юридичного факультету: Бабат Олена Ігорівна та Горбаченко Олександра Володимирівна, пройшли наукове стажування за програмою «Медіація» на базі Нідерландської бізнес академії (м. Дордрехт, Нідерланди) у рамках проекту Erasmus Project Key Action.

22 березня 2023 Новини та події

Усі великі відкриття починаються з маленького та невпевненого кроку, який ми робимо назустріч своїй мрії, не дивлячись на перепони.

22 березня 2023 Новини та події

21 березня 2022 року стартувала серія захистів здобувачів магістерського рівня, спеціальність 073 «Менеджмент. Першими успішно захистили магістерські роботи здобувачі ОП «Управління проєктами».

21 березня 2023 Новини та події

Отримання другої вищої освіти стало необхідним етапом у моїй професійній діяльності. Адміністрація ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» - запропонувало мені навчання у магістратурі Університету «КРОК», спеціальність «Менеджмент», ОП «Якість, стандартизація та сертифікації» і я жодного разу не пожалкувала про це рішення.

20 березня 2023 Новини та події

13 березня 2023 року з нагоди 20-річчя Коледжу відбулись урочисті організаційні збори здобувачів освіти економічного відділення та відділення сфери обслуговування.

19 березня 2023 Новини та події

15 та 16 березня 2023 року в актовій залі відбулось справжнє дійство – Святкові організаційні збори студентів першого курсу, присвячені визначній події - 20-річчю нашого Коледжу.

19 березня 2023 Новини та події

14 березня 2023 року з нагоди 20-річчя Коледжу відбулись урочисті організаційні збори здобувачів освіти юридичного відділення. Завершився марафон урочистих зібрань 17 березня відзначенням студентів відділення інформаційних технологій.

18 березня 2023 Новини та події

Аспіранти ОНП «Економіка» мали нагоду 17 березня 2023 року слухати лекцію відомого фахівця ринку нерухомості, керівника громадської організацій - Асоціації фахівців ринку нерухомості (ріелтерів) України - пана Юрія Піти.

17 березня 2023 Новини та події

Що об’єднує весь світ? Культура, мистецтво, спорт.
«Гра забувається, а результат назавжди залишиться в історії» В. Лобановський.

17 березня 2023 Новини та події

Незважаючи на рік протистояння повномасштабній російській агресії, наукові події продовжують здійснюватися.

17 березня 2023 Новини та події

У березні 2023 року відбулось опитування потенційних роботодавців (стейкхолдерів) освітньо-наукової програми (ОНП) з підготовки докторів філософії (PhD) з економіки (051 «Економіка»). У підготовці опитування взяли участь дві кафедри Університету - кафедра теоретичної та прикладної економіки та кафедра національної економіки та фінансів. Власне опитування здійснено багаторічним та надійним партнером Університету - Асоціацією фахівців ринку нерухомості (ріелтерів) України.

17 березня 2023 Новини та події

Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

16 березня 2023 Новини та події

15 березня 2023 року успішно пройшов тренінг в школі тьюторів Університету «КРОК»: «Психологічні особливості спілкування тьюторів зі студентами під час війни».

15 березня 2023 Архів оголошень

Запрошуємо до участі у Всеукраїнській науковій конференції «ДИЗАЙН І МИСТЕЦТВО УКРАЇНИ У ЧАСИ НАЦІОНАЛЬНОГО СУПРОТИВУ», приуроченій до річниці протистояння України російському вторгненню.

15 березня 2023 Новини та події

10 березня 2023 року відбувся захід від Центру розвитку кар'єри Університету «КРОК» та партнерів/роботодавців.

14 березня 2023 Новини та події

Випускниця 2023 року магістратури кафедри психології Мохнач Ліна Юріївна про навчання на магістратурі за спеціальністю «Психологія»:

14 березня 2023 Новини та події

Здобувачі кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» магістерського рівня підготовки, ОП «Якість, стандартизація, сертифікація» допущені до захисту дипломних робіт.

13 березня 2023 Новини та події

В Університеті «КРОК» аудиторні заняття зі здобувачами освіти за денною формою навчання цікаві та насичені. Прикладом цьому є заняття першого курсу з дисципліни «Маркетинг» кафедри маркетингу та поведінкової економіки з використанням інтерактивних тренінгових технологій навчання.

13 березня 2023 Новини та події

09 березня 2023 року відбувся попередній захист магістерських дипломних робіт здобувачів ОП «Управління закладами освіти».

13 березня 2023 Новини та події

З корпорацією «КРОК» я знайома вже 6 років, так як до Університету потрапила з коледжу. Дуже вдячна всьому керівництву та викладачам, адже навіть у найважчих умовах наше навчання безперервно відбувається.

13 березня 2023 Новини та події

Практична підготовка – невід’ємна, надзвичайно важлива складова професійної підготовки фахівців з менеджменту. Для здобувачів ІV-го курсу бакалаврату, спеціальності «Менеджмент» переддипломна практика тривала 7 тижнів.

13 березня 2023 Новини та події

Дієвим методом зрозуміти сучасні тенденції в національній економіці, зокрема актуальні тренди в аграрній економіці, а також виклики та загрози, які сьогодні постали перед суспільством, є зустрічі з фахівцями, які можуть доступно та професійно донести інформацію, сформувати відому аксіому про Україну як велику аграрну державу на основі досягнутих економічних параметрів.

10 березня 2023 Архів оголошень

За ініціативи кафедри маркетингу та поведінкової економіки та громадської організації Асоціаціії саперів України в рамках реалізації проєкту «Save the children» для здобувачів Фахового коледжу та студентів І-го курсу Університету відбудеться ІІІ Консультаційний тренінг «НАВЧАННЯ З ПОПЕРЕДЖЕННЯ РИЗИКІВ ВІД ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИХ ПРЕДМЕТІВ».

10 березня 2023 Новини та події

09 березня 2023 року «Літературна кав'ярня» підготувала черговий випуск медіагіду «ЛітФронт», присвячений Тарасу Шевченкові. Біографія Кобзаря – трагічна й велична одночасно. Минають століття, однак слово Шевченка актуальне в усі часи, а сам поет став символом боротьби багатьох поколінь українців за Волю та Незалежність. Так було у 19 і 20 століттях, так лишається й у 21-му, коли росія вкотре намагається знищити все українське.

10 березня 2023 Новини та події

Шановні студенти!
Запрошуємо взяти участь в заході від Центру розвитку кар'єри Університету «КРОК» та партнерів/роботодавців.

10 березня 2023 Новини та події

Після випуску, що відбувся 23 лютого, магістри напрямку «Психологія» діляться враженнями та висловлюють враження щодо свого навчання в ННІП Університету «КРОК».

10 березня 2023 Архів оголошень

Університет «КРОК» оголошує набір на курси підготовки до єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі диплому бакалавра.

09 березня 2023 Новини та події

09 березня 2023 року колежанська спільнота отримала відеоподяку від випускника нашого Коледжу Марченка Дмитра і його дружини за посилки, які лідери й активісти проєкту «Незламні» спакували й надіслали військовим у рамках акції «З весною в серці».

09 березня 2023 Новини та події

07 та 08 березня 2023 року Студентська Рада Університету «КРОК» та Департамент зі студентських питань організували благодійну ярмарку «Bavovna Shop».

09 березня 2023 Новини та події

Завдяки підтримці студентів, батьків, співробітників Фахового коледжу лідери руху «Незламні» здійснили ще одну важливу ініціативу - «З весною в серці».

08 березня 2023 Новини та події

Шановні колеги!
Університету «КРОК» запрошує взяти участь у програмі підвищення кваліфікації «ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА ВИКЛАДАЧАМ ТА ЗДОБУВАЧАМ ОСВІТИ В КОНФЛІКТАХ».

08 березня 2023 Новини та події

Мене звати Машкова Олександра. Я зараз навчаюся заочно на VI-му курсі бакалаврату, спеціальність «Менеджмент». Проходячи практику від Університету «КРОК» на ТОВ «ВіДі Еліт» (автосалон Лексус Київ Захід»), відчула на собі чудову взаємодію між університетом, підприємством та студентами.

07 березня 2023 Архів оголошень

Шановні колеги і студенти, раді повідомити Вам, що благодійна майстерня Студентської ради Університету продовжує реалізовувати оригінальні і креативні збори для наших захисників!

07 березня 2023 Новини та події

06 березня 2023 року відбувся попередній захист дипломних робіт здобувачів кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» магістерського рівня підготовки ОП «Адміністративний менеджмент».

Сторінка 1 з 2
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Фільтрувати матеріали за датою: березня 2023