Благодійна танцювально-театральну виставу «GRAND HOTEL «KROK» — Університет «КРОК»

Минулі події

Благодійна танцювально-театральну виставу «GRAND HOTEL «KROK»

06 грудня 2023 Архів оголошень

06 грудня 2023 року о 14:40 в день Збройних Сил України та день святого Миколая Театр танцю K-DANCE, як соціально-відповідальна спільнота, анонсує Благодійну танцювально-театральну виставу «GRAND HOTEL «KROK».

На жаль, вже другий рік поспіль стало традицією проводити збір коштів для підрозділу 110 окремої механізованої бригади випускника Коледжу і Університету, Юридичного факультету Ігоря Разумея.

Якщо в минулому році K-DANCE передали 100 пакунків з теплими речами, смаколиками, листами, то цього року необхідно закрити запит на потужну зарядну станцію екофлоу, щоб у воїнів безперервно працював старлінк і вони мали зв’язок!

Наша мета 40000,00 грн. Саме стільки коштує ця зарядна станція і ми віримо, що разом ми обʼєднаємо зусилля і зберемо необхідні кошти, щоб допомогти хлопцям, котрі зараз в найбільш гарячому Авдіївському напрямку. Це не просто прохання про збір коштів, це також подарунок незабутніх вражень від шоу, яке готує Театр танцю K-DANCE. Хочемо з Вашою допомогою зібрати необхідну суму на такий потрібний нашим військовим прилад. На вас чекають вражаючі виступи, танцювальний батл, спецефекти та яскраві декорації.

Вартість квитків:

  • дорослий квиток - 250 грн
  • студентський і дитячий - 100 грн

Чекаємо з нетерпінням! Давайте єднатись з благородною метою!

Оновлено: Вівторок, 05 грудня 2023 10:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Благодійна танцювально-театральну виставу «GRAND HOTEL «KROK»